Pulterkammer

Hos Depothuset giver vi dig plads til mere. Vi byder nemlig mange former for opbevaring. Her får du nem og sikker opmagasinering af ejendele, møbler, indbo og værdigenstande. Vores rum er overvågende 24/7, og vi tilbyder adgang alle dage i ugen med mulighed for personlig betjening. Vi tilbyder prismatch og kræver ingen depositum, når du gør brug af vores faciliteter. Få pulterkammer helt uden binding. Vi byder på attraktive depotrum, attraktive priser og ikke mindst altid god service. Find let og praktisk opbevaring nær dig – se vores mange lokationer herunder.

Pulterkammer – plads til mere

I gamle dage var et pulterkammer et lille rum, der oftest var på loftet, og hvor man kunne opbevare gamle brugsgenstande og ejendele, hvis der ikke var plads andre steder. I dag er det de færreste boliger, som er forsynet med et pulterkammer. Så har du brug for plads til opbevaring, kan du nemt kan leje et depotrum hos Depothuset – du kan se det som dit eksterne pulterkammer.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have ekstra opbevaringsplads, så hvad end du skal bruge en midlertidig opbevaring grundet flytning eller har brug for mere plads til at organisere hjemmet eller virksomheden, giver vi dig altid plads til mere.

Hos Depothuset kan du også være sikker på, at det er trygt at opmagasinere alle dine ejendele. Vi har for eksempel opvarmede pulterrum, hvor der opretholdes en sikker temperatur, så dine ting undgår ekstreme ændringer i temperaturen. Dette er især essentielt, hvis du vil opbevare følsomme møbler, dokumenter eller elektronik. Ydermere er der altid en lav luftfugtighed i dit pulterkammer, så personlige papirer, dyre møbler og gamle billeder ikke skades i forbindelse med opmagasineringen.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Sikker løsning

Vi tilbyder 100 % sikker opbevaring af dine ejendele, hvad enten det er privat eller til erhverv. Vi byder på veltempererede og indbydende rum i mange forskellige størrelser – ens for dem alle er, at sikkerheden er helt i top.

 • 24- timers overvågning
 • Egen adgangskode
 • Opvarmede og tørre depotrum
 • Åbent 6-22 på alle dage
 • Personlig betjening

Undgå tyveri af dine ejendele ved at vælge en løsning med høj grad af sikkerhed, når du skal opbevare stort som småt. Her har du ikke alene overvågning 24 timer i døgnet samt din helt egen personlige kode – men også adgang alle ugens dage samt mulighed for personlig betjening pr. telefon.

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Lokationer – Pulterkammer nær Aarhus

Skal du flytte, er pladsen trang eller har du brug for opbevaring til erhverv – mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan opbevare for dig.
Find opbevaring nær dig og få styr på dine ting allerede i dag. Vi byder på smart, let og billig opbevaring i eller nær byerne:

 • Aarhus
 • Aalborg
 • Skive
 • Viborg
 • Silkeborg
 • Egå
 • Horsens
 • Vejle
 • Haderslev
 • Rødekro

Gør livet lettere med praktisk opbevaring. Vi byder på nogle af Danmarks absolut mest attraktive priser.

Klik og lej et pulterrum hos Depothuset

Uanset om du lejer et pulterkammer hos os i en måned eller et år, så kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ejendele, og at du får en tryg opbevaring. Når du vælger Depothuset som dit foretrukne depot, får du bekvemmelighed, pålidelighed og sikkerhed i henhold til opbevaring, og du giver dine ting den beskyttelse, som de fortjener, ved at vælge vores pulterrum som din opbevaringsløsning.

Har du spørgsmål til vores pulterkammer eller brug for mere information om vores udvalg af størrelser? Så behøver du blot kontakte os. Vi har et dedikeret team, der er tilgængeligt døgnet rundt for at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at finde den ideelle opbevaringsløsning. Udfyld vores kontaktformular nedenfor eller ring til os på telefon 55 55 19 19, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19