pulterkammer

Pulterkammer – Plads til mere

Hos Depothuset giver vi dig plads til mere. Vi byder nemlig mange former for opbevaring. Her får du nem og sikker opmagasinering af ejendele, møbler, indbo og værdigenstande. Vores rum er overvågende 24/7, og vi tilbyder adgang alle dage i ugen med mulighed for personlig betjening. Vi tilbyder prismatch og kræver ingen depositum, når du gør brug af vores faciliteter. Få pulterkammer helt uden binding. Vi byder på attraktive depotrum, attraktive priser og ikke mindst altid god service. Find let og praktisk opbevaring nær dig – se vores mange lokationer herunder.

 

Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned

Sikker løsning

Vi tilbyder 100% sikker opbevaring af dine ejendele, hvad enten det er privat eller til erhverv. Vi byder på veltempererede og indbydende rum i mange forskellige størrelser – ens for dem alle er, at sikkerheden er helt i top.
1. 24- timers overvågning
2. Egen adgangskode
3. Opvarmede og tørre depotrum
4. Åbent 6-22 på alle dage
5. Personlig betjening
Undgå tyveri af dine ejendele ved at vælge en løsning med høj grad af sikkerhed, når du skal opbevare stort som småt.
Her har du ikke alene overvågning 24 timer i døgnet samt din helt egen personlige kode – her har du adgang alle ugens dage samt mulighed for personlig betjening pr. telefon.

Priser på pulterkammer

Vi har gjort det let, og vi har gjort det billigt at få opbevaring – vi byder endda på prismatch, når du benytter dig af vores opbevaringsmuligheder.
Prisen afhænger af størrelsen af det rum du lejer. Og du kan altid op- eller nedgradere, hvis du får brug for mere eller mindre plads. Vi kræver ikke depositum og har heller ingen bindingsperiode – det er en del af vores altid gode service.
1. LILLE (3m2-9m3) dkk 300,-
2. MELLEM (6m2-18m3) dkk 600,-
3. STOR (9m2-27m3) dkk 900,-
Der er mange muligheder, når du vælger at benytte dig af en af vores opbevaringsløsninger. Vælg mellem forskellige størrelser, så du finder pulterkammer der passer til dine behov.

Lokationer – Pulterkammer nær Aarhus

Skal du flytte, er pladsen trang eller har du brug for opbevaring til erhverv – mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan opbevare for dig.
Find opbevaring nær dig og få styr på dine ting allerede i dag. Vi byder på smart, let og billig opbevaring i eller nær byerne:
* Aarhus
* Aalborg
* Skive
* Viborg
* Silkeborg
* Egå
* Horsens
* Vejle
* Haderslev
* Rødekro
Gør livet lettere med praktisk opbevaring. Vi byder på nogle af Danmarks absolut mest attraktive priser.

Book i dag!

Kom i gang i dag. Vi har gjort det let og ikke mindst billigt at få hurtig og sikker opbevaring af dine ejendele, hvad enten det er personlige ejendele, møbler, indbo eller måske produkter til erhverv.
* Attraktive priser
* Prisgaranti
* Depotrum i flere prisklasser
Benyt dig af vores online formular eller kontakt os pr. telefon eller online. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Vi vil gerne hjælpe dig. Derfor står vi klar med vores erfarne og engagerede medarbejdere, så du kan få svar på dine spørgsmål.
Du træffer os på mail info@depothuset.dk.
Du er også velkommen til at ringe til os. Fang os på tlf. 55 55 19 19. Her får du professionel service og depotrum, der kan gøre hele forskellen.