Om os

Vores afdeling i Horsens er klar til at passe på dine ting. Vores Depot er opvarmet og fugtigheds kontrolleret så du kan trygt opbevare dine sager hos os. Herudover er bygningen sikret med Alarm, Videoovervågning, adgangskontrol mv. Har du spørgsmål så kontakt os på mail, telefon eller chat.
Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Her får du sikker og fleksibel opbevaring i Horsens

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at opmagasinere sine ejendele i kortere og længere perioder, og de fleste vil opleve dette behov før eller siden. Flytning, udlandsophold, skilsmisse og en lang række andre omstændigheder, som de fleste af os vil opleve igennem livet, kan alle føre til, at man har behov for opbevaring. Her står Depothuset til din rådighed, hvis du har brug for opbevaring i Horsens og andre steder i Jylland. Her finder du altid en afdeling af Depothuset, hvor du kan opbevare de ejendele, som du ikke har plads til i hjemmet. Her får du en fleksibel løsning, så du stadig har adgang til dine ejendele, som opbevares under sikre forhold.

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Kontakt os hvis du har brug for depotrum Horsens

Med Depothuset får du en fleksibel løsning. Her er der ikke sparret på noget, når det kommer til sikkerheden, så du kan være ganske tryg ved at opbevare dine ejendele hos Depothuset. Vi har gjort opbevaring nemt. Hos os finder du ikke lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer, som gør opbevaring til en dyr fornøjelse. Her vælger du blot imellem 3 forskellige størrelser: lille, mellem eller stort alt efter hvor meget plads, du har behov for. Vi opererer ovenikøbet med nogle af markedets billigste priser, så kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for sikker, billig og fleksibel opbevaring af dine ejendele.

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19