Opbevaring i Silkeborg

Bor du i Silkeborg, og har du brug for midlertidig opbevaring, mens du flytter til en ny bolig? Måske har I gang i et stort renoveringsprojekt derhjemme og mangler plads til jeres møbler? Uanset din situation står Depothuset klar til at hjælpe dig. Vi har gjort det ekstra nemt for dig at finde og leje opbevaring i Silkeborg med vores opbevaringsløsninger. Hos os kan du eksempelvis vælge depotrum i tre forskellige størrelser, så du kan vælge dét rum, der passer bedst til dine behov.

Billige depotrum i Silkeborg med sikkerheden i top

Vores priser er altid faste og vi er nogle af de billigste på det danske marked. Når du vælger at opbevare dine ejendele på vores depot i Silkeborg eller ved en af vores andre afdelinger, er der ingen skjulte gebyrer og ingen bindingsperiode. Dermed behøver du kun betale for din opbevaring i den periode, du har brug for den, og uden frygt for ubehagelige ekstra gebyrer. Vi behøver heller ikke noget depositum, så du ikke skal betale for andet end depotrummet.

For at undgå fugt og temperaturudsving er alle vores opbevaringsrum opvarmede. Dermed behøver du ikke bekymre dig, når du opbevarer dine genstande hos os, da vi sørger for en tryg og sikker opbevaring. Derudover er der 24-timers overvågning, alarm og adgangskontrol i alle vores depot.

Når du skal aflevere dine ejendele, stiller vi også palleløftere og vogne til rådighed, så du kan fragte alt fra din bil til depotrummet.

Sikre og fleksible opbevaringsrum i Silkeborg

For at gøre din opbevaring ekstra tryg for dig har vi hos Depothuset flere forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Vi har videoovervågning af depotet hele døgnet rundt og så er alle vores opbevaringsrum udstyret med kodelås, så det kun er dig og de personer med adgangskoden, der kan komme ind i rummet. Dermed er du sikret, at der ikke er andre kunder, som kommer til at åbne dit depotrum ved en fejl, og der er derfor ingen grund til at bekymre dig om ubudne gæster.

Derudover kan du få adgang til dit depotrum i Silkeborg fra mandag til søndag mellem kl. 06.00 og 22.00. Med vores fleksible åbningstider kan du altid hente småting eller flytte alle dine ejendele, når du har tid til det. Det muliggør også en effektiv flytning, der kan nås på en enkelt dag. Nogle af vores kunder såsom håndværkere bruger ofte vores opbevaringsrum til deres værktøj, som de så kan hente på vej til arbejde og aflevere på vej hjem. Dermed er du sikret en fleksibel opbevaringsløsning, som du kan nyde godt af, når du vælger at opbevare dine ejendele hos Depothuset i Silkeborg.

Hvad koster depot i Silkeborg?

Som nævnt tidligere får du nogle af de laveste priser i landet, når du bestiller et opbevaringsrum hos Depothuset. Vi er af den overbevisning, at det skal være både fleksibelt, men også nemt og billigt at finde en løsning, der passer til dine midlertidige opbevaringsbehov.

Når du bestiller et depotrum hos os, bestemmer du selv, hvor længe du skal bruge det, omend det er en enkelt måned, et halvt eller helt år. Vi har ikke nogen bindingsperiode, så du betaler kun for den tid, du anvender rummet. Derudover undgår du at lægge et depositum og slipper for skjulte gebyrer, når du vælger Depothuset.

Hos os kan du få opbevaringsrum i Silkeborg i tre størrelser.

Husk at vælge et depotrum, der har plads nok til dine møbler og andre genstande. For en sikker opbevaring, skal de have nok plads, så du ikke behøver stable dem ovenpå hinanden. Dette kan føre til skader, og så vil du ikke have lige så let ved at komme til de ting, som du evt. skal bruge løbende, mens de opbevares.

Læs mere

Vores priser på depotrum i Silkeborg

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19