Flytning og opbevaring

Livet er fyldt med forandringer. Når du skal flytte, kan det være nødvendigt med ekstra plads, og det er her, hvor Depothuset kommer ind i billedet. Vi står klar til at lette overgangen fra en bolig til en anden med vores fleksible opbevaringsløsninger, som er designet til at gøre din flytteproces så smidig som mulig.

Book en midlertidig opbevaring

En flytning strækker sig ofte over længere tid end blot en dag-til-dag-proces, og det betyder, at du nogle gange kan få brug for et sikkert midlertidigt sted at opbevare dine ejendele. Dette kan for eksempel ske i forbindelse med en overgangsperiode, hvor du måske afventer en ny bolig, en akut flytning, eller hvis du skal flytte til udlandet i en tidsbegrænset periode. Uanset din situation finder du den bedste opbevaringsløsning hos Depothuset.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Flytning og opbevaring uden bindingsperiode, depositum og skjulte gebyrer

Ud over at du får opbevaringsrum til nogle af Danmarks laveste priser, tilbyder vi også en løsning uden bindingsperiode. Det betyder, at du har friheden til at bruge vores depot udelukkende i den periode, som du har brug for, uden at du behøver bekymre dig om lange kontrakter. Derudover har vi hverken skjulte gebyrer eller et depositumkrav, så du undgår ubehagelige overraskelser efter din opbevaring, og vi kan leve op til vores mål om at sikre vores kunder en bekvem og prisvenlig opbevaring.

Opbevaring med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

Hos Depothuset går vi højt op i, at dine ejendele bliver trygt opbevaret, og derfor er vi ikke gået på kompromis med sikkerheden. Alle vores depot rundt i landet følgende sikkerhedsforanstaltninger:

  • Alarm
  • 24-timers videoovervågning
  • Kodelås med personlig kode

Dermed er dine flyttekasser, møbler og lignende sikret mod indbrud såvel som tyveri. For at beskytte selve ejendelene er vores opbevaringsrum også opvarmede og tørre, så de ikke udsættes for fugtskader og temperaturudsving. Sidst, men ikke mindst, har vi sørget for fleksible åbningstider, så du kan overstå en flytning på en enkel dag, eller afhente dine ting efter behov. Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 06.00 til 22.00.

Klar til at booke?

Når det kommer til opbevaring, er Depothuset din pålidelige partner. Vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med at finde opbevaringsløsningen for dig. Hvad end du har brug for en opbevaring, der er midlertidig eller mere langvarig.

Du kan nemt bestille et depotrum gennem vores online-kontaktformular, og hvis du har uddybende spørgsmål eller ønsker en snak, inden du er helt klar til at booke, kan du altid sende en mail til os på info@depothuset.dk eller ringe på tlf. 55 55 19 19.

Læs mere