Opbevaring i Vejle

Bor du i Vejle eller omegn, har du mulighed for at opbevare dine ejendele i vores depothus til faste, billige priser. Hos os er sikkerheden i top, og du kan med ro i maven opbevare dine ejendele i et af vores depotrum i Vejle. Vi har videoovervågning, alarmsystemer og adgangskontrol ved alle afdelinger, og så er alle vores depotrum opvarmede, som hjælper med at beskytte dine ting mod temperaturskader.

Hvad koster opbevaring i Vejle?

Vi ved, at opbevaring er et behov, som de fleste af os har brug for på et givent tidspunkt i livet, og derfor mener vi, at det bør være så nemt, billigt og så fleksibelt som muligt at finde en løsning. Hos Depothuset har vi hverken skjulte gebyrer, behov for et depositum eller en bindingsperiode. Dermed behøver du ikke betale for dit opbevaringsrum længere end nødvendigt.

Vi tilbyder nogle af markedets billigste priser på opbevaring i Vejle, men prisen kommer selvfølgelig an på dine opbevaringsbehov. Vi kan tilbyde dig depotrum i tre forskellige størrelser, hvor du vælger hvilket rum der passer bedst til dine behov. Du får en oversigt over størrelserne her.

Vores priser på depotrum i Vejle

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Depotrum i Vejle – plads til mere

Et depotrum kan være behjælpeligt i mange situationer. Måske står du midt i en flytning eller en renovering og har brug for et midlertidigt sted at opbevare dine flyttekasser. Eller det kan være, du skal rejse i udlandet i et par måneder, men ikke har et sted til dine ting. Lige meget hvilken situation du står i, er vi hos Depothuset klar til at hjælpe. Vi har en klar ambition om at være din foretrukne partner, når det kommer til billig og sikker opbevaring.

Når du skal aflevere dine ejendele hos os, stiller vi altid vogne og palleløftere til rådighed, så du både nemt og sikkert kan fragte alt fra bilen til opbevaringsrummet. Vi har åbent fra 06.00 til 22.00 alle ugens dage, så du har mulighed for at aflevere og hente dine ting, når det passer dig.

Opmagasinering i Vejle med høj sikkerhed

Hos Depothuset mener vi det, når vi siger, at vores sikkerhed er i top. Først og fremmest er alle vores depotrum opvarmet. Ved at have varme i opbevaringsrummet, holder man det tørt og fugtfrit, så man undgår beskadigelse af møbler og andre ejendele. Hvis du vil undgå stødskader og ridser, bør du pakke dine ejendele godt ind inden flytningen. Skal du fx opbevare større møbler i vores depotrum, anbefaler vi at adskille dem, så de er nemmere at flytte.

Derudover har vi også flere sikkerhedsforanstaltninger som en del af vores mulighed for opmagasinering i Vejle, så du kan føle dig tryg efter du har indleveret dine ejendele hos os. Vi har 24-timers overvågning af depothuset og åbent fra 06.00 til 22.00 alle ugens dage. Derudover er alle vores depotrum udstyret med kodelås i stedet for nøgle. Det gør, at du ikke behøver bekymre dig, hvis du ikke kan finde din nøgle, eller om en anden kunde kommer til at åbne dit depotrum ved et uheld. Med en kodelås er det nemlig kun dig og de personer, du vælger at dele koden med, som har adgang til rummet. Du har adgang alle ugens dage i tidsrummet 06.00-22.00, så du altid kan hente noget, hvis du står og mangler det.

Kontakt os for et billigt depotrum i Vejle

For os er det vigtigt, at opbevaring ikke er en dyr fornøjelse – derfor kan du altid regne med at finde et billigt depotrum i Vejle hos Depothuset. Med vores opbevaringsrum i forskellige størrelser har vi en sikker løsning til de fleste behov og ønsker. Hvis du er interesseret i at opmagasinere dine ting hos Depothuset i Vejle, kan du altid udfylde vores kontaktformular. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til os på info@depothuset.dk eller ringe til os på tlf. 55 55 19 19 i vores åbningstider. Vi ser frem til at være dit foretrukne depothus!

Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19