Opbevaring i Viborg

Skal du flytte i noget mindre og ved ikke, hvad du skal gøre med alle dine møbler? Måske skal du rejse til udlandet og har brug for midlertidig opbevaringsplads? Så er et depotrum den optimale løsning for dig. Uanset din situation, er Depothuset klar til at hjælpe dig med at finde den opbevaringsløsning, der passer bedst til dig.

Nem og tryg opbevaring i Viborg

Hvis du bor i Viborg eller omegn, kan du booke et depotrum i vores afdeling på Venøvej. Hos os er din sikkerhed i fokus – og derfor har vi  adskillige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med vores depotrum. Vi har videoovervågning, adgangskontrol med koder og alarmsystemer, så du kan opbevare dine ejendele uden bekymring. Vores depotrum er også opvarmede, så du undgår temperaturskader og fugt.

Vi har åbent alle ugens dage fra kl 06.00 til 22.00, så du kan afhente og aflevere dine møbler, flyttekasser og småting, når det passer dig. Hvis du driver erhverv, kan du også bruge vores opbevaringsrum som et lagerhotel. Vi har tidligere oplevet, at kunder såsom håndværkere opbevarer deres værktøj i et af vores rum. Med vores nemme adgang får du en fleksibel løsning, som du kan nyde godt af.

Vores priser på depotrum i Viborg

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Billigt depotrum hos Depothuset

Hvis du ønsker faste, lave månedlige priser på din opbevaring, så er Depothuset det rigtige valg. Vi tilbyder depotrum i tre forskellige størrelser, så du kan vælge det rum, som passer bedst til dine behov. Vores mindste depot på 3 kvm koster kun 375 kr. om måneden. Ved  brug for endnu mere plads har vi også et depotrum på 6 kvm til 750 kr., mens vores største på 9 kvm koster 1125 kr. om måneden. Derudover har vi hverken depositum, bindingsperiode eller skjulte gebyrer, så du betaler aldrig mere end højst nødvendigt hos os.

Når du afleverer dine ejendele ved vores depot i Viborg, har vi sækkevogne og palleløftere tilgængelige, så du kan flytte alt fra bilen til rummet uden besvær. Vi sørger for, at dit depotrum er indflytningsklart, men inden du flytter dine ting ind, kan du med fordel forberede dem, så de er ekstra beskyttede. Brug gerne bobleplast, plastiklagner og flyttetæpper for at undgå støv. Hvis du vil opbevare tøj, pudebtræk og lignende ejendele, anbefaler vi at pakke dem i lufttætte plastikkasser eller poser, så det lugter godt, når du skal bruge det igen.

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19