Lagerhotel

Lagerhotel – Sikkert og nemt lager eller box

Depothuset tilbyder billigt og sikkert lagerhotel. Her kan du nemt bestille et ekstra lager eller boxrum til dine ejendele. Hos os kan du være sikker på, at dine ting bliver opbevaret sikkert, varmt og tørt. Samtidig tilbyder vi også en fantastisk service i de perfekte omgivelser. Du betaler også kun for det du skal bruge. Vi har ingen bindingsperiode, samtidig med at du ikke skal betale for et depositum.

Hør mere om vores lagerhotel på telefon 55 55 19 19.

Lagerhotel til private og erhverv

Med et lager eller en box fra Depothuset kan du opbevare alle de ejendele, du ikke har plads til og som du ikke vil af med. Det kan også være, at du er mellem to boliger og mangler et sted at stille alle dine ejendele. Vi har et lager til alle dine opbevaringsbehov! Vores lagerhotel er den perfekte løsning, ligemeget hvad du har behov for, både som privatperson og som virksomhed. Vores lagerhotel er videoovervåget, så du kan være helt sikker på at dine ting bliver opbevaret sikkert.

Vælg Depothuset til dit lagerhotel, fordi:

  • Vi har åbent fra 06.00 – 22.00
  • Alle vores lager og boxrum er opvarmede og tørre
  • Vi har nogle af de bedste priser
  • Alle vores lagre er videoovervågede
  • Du får din egen personlige kode, så du nemt kan komme ind og ud
  • Vi har ikke noget depositum eller bindingsperiode

Sikkert lagerhotel

Hele området omkring vores lagerhotel er videoovervåget 24 timer i døgnet. Derfor kan du være sikker på at dine ting ikke bliver stjålet. Du får også en personlig kode til depotrummet, så det kun er dig der kan åbne det – Og dem du fortæller koden til. Derved undgår du også den ærgerlige situation, at nøglen skulle blive væk. Så slipper vi også for at skifte låsen.

Lagerhotel priser

Vi har nogle af de bedste priser på markedet. Skynd dig at få bestilt med det samme! Se vores fantastiske priser nedenunder:

Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned