Priser på opbevaring

Hos Depothuset har vi ingen skjulte gebyrer, bindingsperioder eller oprettelsegebyrer.
Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Opbevar dine ejendele hos Depothuset

De fleste får, før eller siden, brug for opbevaring af ejendele i kortere eller længere perioder. Flytninger, udlandsophold, ophør af samliv og en lang række andre omstændigheder, som rammer de fleste af os, kan medføre, at vi ikke længere har plads til ejendele, som vi ikke ønsker at skille os af med. Og da er det, at man går på jagt efter en prisvenlig, men også sikker opbevaring. Heldigvis er du kommet det helt rette sted.

Hos Depothuset er vores vision at tilbyde en fleksibel, billig og ikke mindst tryg og privat opbevaring, hvor du kan være sikker på, at dine ejendele er under overvågning, uden at dette afspejles i tårnhøje priser. Uanset om du skal bruge et depotrum i forbindelse med en flytning, renovering, eller bare for at frigøre plads i hjemmet, er Depothuset din foretrukne partner. Vi er dedikerede til at tilbyde dig de bedste priser og betingelser, når det kommer til opbevaring.

Bestil et depotrum

Det er meget nemt, at bestille et depotrum hos Depothuset. Så snart vi har modtaget din bestilling, modtager du en bekræftelse på mail. Bestil nu og flyt ind med det samme! Alle dage til Kl. 22.00 Du kan frit vælge mellem de forskellige depotstørrelser.

Hvad koster det at leje et opbevaringsrum?

Med Depothuset er ekstra plads til opbevaring blevet gjort simpelt, og du finder afdelinger over hele Jylland, hvor det er nemt at leje et depotrum. Derfor har vi gjort det nemt at vælge hvilken type rum, man ønsker at leje. Vores depotrum kan fås i følgende størrelser: lille, mellem og stor. Du kan dermed bestille den plads, du har behov – ikke mere eller mindre. Vi forstår nemlig, at alle opbevaringsbehov er forskellige, uanset om du har brug for at opbevare et par flyttekasser eller større møbler, har vi det rigtige depot for dig. Nedenfor kan du finde specifikationerne for størrelserne:

Lille depotrum

 • Vores mindste depot er 3 kvm / 9 m3.
 • Har plads til omkring 50 flyttekasser.
 • Svarer nogenlunde til indholdet på et værelse på 20 kvm.
 • Koster 375 kr. om måneden.

Mellem depotrum

 • Vores depotrum i mellemstørrelse er 6 kvm / 18 m3.
 • Har plads til ca. 100 flyttekasser.
 • Svarer nogenlunde til indholdet på en lejlighed på 40-50 kvm.
 • Koster 750 kr. per måned.

Stort depotrum

 • Vores største depotrum er 9 kvm / 27 m3.
 • Det har plads til hele 150 flyttekasser.
 • Det svarer til indholdet på en lejlighed på 70-80 kvm.
 • Koster 1125 kr. om måneden

Vores priser på depotrum – intet depositum, binding eller skjulte gebyrer

Vi mener, at det skal være let og ukompliceret at finde en prisvenlig opbevaringsløsning. Hos Depothuset har vi prioriteret at tilbyde nogle af de mest konkurrencedygtige opbevaringspriser på det danske marked. Det betyder blandt andet, at vi har afskaffet bindingsperioder, så du ikke er bundet til en langvarig kontrakt, og du betaler kun for dit depotrum i den tidsperiode, hvor du faktisk har brug for det. Vores priser er tydelige og transparente, så du altid ved præcis, hvad du betaler for, og derfor er der ingen skjulte gebyrer undervejs eller ubehagelige overraskelser, når du er færdig med at leje hos os. 

Hvad der er inkluderet i vores priser på opmagasinering 

Dine ejendele har personlig værdi, man ikke kan sætte en pris på, og vi forstår vigtigheden af at beskytte dem. Hos Depothuset har vi derfor implementeret omfattende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine ejendele er i gode hænder. Vi har blandt andet videoovervågning og personlig betjening over telefonen alle døgnets timer. Derudover får du også altid nem adgang til dit depotrum med en personlig adgangskode, som du kan bruge alle ugens dage mellem kl. 06.00 og kl. 22.00. Vi ved, at folk ofte skal bruge deres opbevarede ejendele, som de ikke har plads til derhjemme, og derfor er det for mange mennesker vigtigt med nem og fleksibel adgang til depotrummet. For eksempel har mange håndværkere deres værktøj opbevaret hos, da de nyder godt af den høje sikkerhed og nemme adgang. Her kan du hente værktøjet inden arbejdsdagens start og levere det tilbage efter fyraften. Sidst, men ikke mindst, er alle vores opbevaringsrum også opvarmede, så du kan være sikker på, at der er et godt indeklima, som er sikkert og tørt til at opbevare dine ejendele i.
Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19