Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned

Vores simple priser

Hos Depothuset har vi ingen skjulte gebyrer, bindingsperioder eller oprettelsegebyrer. Prisen er helt enkelt, den du kan se ovenfor, for de enkelte rum

Bestil et depotrum

Det er meget nemt, at bestille et depotrum hos Depothuset. Så snart vi har modtaget din bestilling, modtager du en bekræftelse på mail. Bestil nu og flyt ind med det samme! Alle dage til Kl. 22.00 Du kan frit vælge mellem de forskellige depotstørrelser.

Se priser på depotrum her

De fleste får, før eller siden, brug for opbevaring af ejendele i kortere eller længere perioder. Flytninger, udlandsophold, ophør af samliv og en lang række andre omstændigheder, som rammer de fleste af os før eller siden, kan medføre, at vi ikke længere har plads til ejendele, som vi heller ikke ønsker at skille os af med. Når behov for opbevaring er noget, som de fleste af os vil få behov for, så bør det også være så nemt, billigt og fleksibelt som muligt, at finde en løsning på dette behov. Dette er missionen hos Depothuset, som tilbyder fleksibel, billig og ikke mindst sikker opbevaring, hvor du kan være sikker på, at dine ejendele er under kyndig overvågning, uden at dette går på kompromis med lave priser og nem adgang til dine ejendele.

Depotrum priser uden binding eller skjulte gebyrer

Hos Depothuset skal det være nemt at leje et depotrum. Derfor har vi igen bindingsperiode, når du lejer et rum hos os, og vi har tilmed gjort det nemet at vælge hvilken type rum, man ønsker at leje. Vælg mellem et depotrum i størrelserne lille, mellem eller stort alt efter hvor meget ekstra plads, du har behov for. Med Depothuset er ekstra plads til opbevaring blevet gjort simpelt, og du finder afdelinger over hele Jylland. Her får du et depotrum, som er overvåget alle døgnets 24 timer, ligesom der er er fokus på indeklimaet i samme periode. Du får en sikker, tør og fleksibel mulighed for opbevaring, når du vælger en løsning fra Depothuset, og så har du ovenikøbet nem adgang til dit depotrum. Du har adgang til dit depotrum, og hermed dine ejendele, alle ugens dage mellem 06-22. Vi ved at man ofte skal bruge de ting, som man ikke har plads til derhjemme, og derfor er det for mange mennesker vigtigt, med nem og fleksibel adgang til depotrummet. Du opnår adgang m ed en personlig adgangskode, og kan på denne måde opnå fuldt udbytte med dit depotrum. For eksempel har mange håndværkere værktøj osv. placeret hos, da de nyder godt af den høje sikkerhed og nemme adgang. Her kan du hente værktøjet inden arbejdsdagens start og levere det tilbage efter fyraften. Mulighederne er mange, så kontakt os i dag og en af vores kompetente og hjælpsomme medarbejde vil informere om muligheder for, og prisen på opbevaring hos Depothuset.

Kontakt os for priser på opmagasinering over hele Jylland

Kontakt endelig vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere, som kan informere dig om de omkostninger, som er forbundet med opmagasinering hos os. Vi er sikkert billigere end du tror, så kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for opbevaring, hvor du ikke er underlagt bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Her er dine ejendele under overvågning 24 timer i døgnet, så du kan være sikker på, at ingen uvedkommende får adgang til dine ejendele. Den høje sikkerhed er ikke kun målrettet risikoen for tyveri, men også det indeklima, som dine ejendele opbevares i. Her får du et depot, som altid er tørt og opvarmet, og vi holder øje med indeklimaet døgnet igennem, så dine ejendele befinder sig i optimale rammer, når du vælger opbevaring hos depothuset.