Opbevaring i Skive

Hvis du bor i Skive eller omegn, kan du opbevare dine ejendele ved vores depot i udkanten af Skive ved Marius Jensen Vej 11. Du kan bestille depotrum til faste, billige priser og ved et depot, hvor der er styr på sikkerheden. Vi har 24-timers videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystemer ved alle afdelinger, og derudover er vores opbevaringsrum også opvarmede, så dine ting er sikret modtemperaturskader.

Få opbevaring i Skive hos Depothuset

Når du er midt i en renovering eller en flytning, er det altid godt med lidt ekstra plads til møbler og flyttekasser. Skal du på Interrail i flere måneder eller flytte midlertidigt til udlandet, er det også en god idé at få dine ting opbevaret, mens du er væk. Uanset din situation, er vi hos Depothuset klar til at hjælpe dig med fornemme opbevaringsløsninger. Vi vil gerne være din foretrukne partner, når det kommer til en sikker og nem opbevaring.

Når du skal fragte alt fra din bil eller flyttevogn til vores depotrum, kan du låne en palleløfter eller en vogn helt gratis, så du kan fragte dine ejendele nemt og sikkert. Hvis du skal bruge en genstand eller har tid og plads til at fragte dine møbler hjem igen, har vi åbent alle ugens dage fra kl. 06.00 til 22.00. Dermed kan du hente og aflevere dine ting, når det passer dig.

Hvad koster et depotrum i Skive?

Hos Depothuset mener vi, at det altid bør være muligt at finde en fleksibel, nem og billig opbevaring, uanset hvor i landet du bor. Når du bestiller et opbevaringsrum ved os, behøver du ikke betale et depositum på forhånd, og så er der ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer forbundet med leje af et depotrum hos os. Dermed kan du være sikker på, at du får et depotrum, hvor du kun skal betale for selve rummet så længe, du bruger det. Derudover har vi også en prisgaranti, så hvis du finder et billigere depotrum i Skive, matcher vi ikke kun prisen – vi giver dig yderligere 10 % i rabat på din opbevaring hos os.

Vi tilbyder depotrum i tre forskellige størrelser, som kan imødekomme de flestes behov.

Vores priser på depotrum i Skive

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19