Opbevaring i Aalborg

Et depotrum er en rigtig god løsning til dig, der har brug for et midlertidigt sted at opbevare dine ejendele. Du står måske midt i en flytning, skal flytte til udlandet i en begrænset periode eller ønsker ekstra plads til dine mange ting. Uanset hvad du har brug for, så står vi klar til at hjælpe dig med dine opbevaringsbehov hos Depothuset.

Hvad koster opmagasinering i Aalborg?

Hos Depothuset kan du altid bestille et depotrum til nogle af markedets laveste priser. Vi mener nemlig, at det bør være billigt, nemt og fleksibelt at finde en løsning, når du har brug for ekstra plads eller et midlertidigt opbevaringssted.

Du behøver ikke at lægge et depositum, når du vælger at opmagasinering i Aalborg hos os. Derudover har vi ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer, så du ikke behøver betale mere end nødvendigt. Du vælger helt selv, hvor længe du er kunde hos os.

Depothuset tilbyder rum i tre forskellige størrelser, som imødekommer de flestes behov.

Vores priser på depotrum i Aalborg

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Kontakt os for et depotrum i Aalborg

Det er vigtigt for os, at noget så simpelt som opbevaring af ejendele ikke behøver koste det hvide ud af øjnene. Hos Depothuset kan du derfor finde rum til opmagasinering af møbler og diverse ejendele til en fast, billig pris. Har du spørgsmål til vores depotrum i Aalborg, kan du altid skrive til os på info@depothuset.dk eller ringe på tlf. 55 55 19 19. Hvis du allerede er klar til at bestille, kan du altid udfylde vores kontaktformular her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Depotrum i Aalborg – nemt, billigt og sikkert

Bor du i Aalborg eller Nørresundby og mangler et opbevaringsrum, kan du leje et depotrum hos Depothuset til faste, billige priser uden at skulle bekymre dig om skjulte gebyrer, depositum eller bindingsperiode. Derudover er alle rum opvarmede og vores sikkerhed i top, så du kan aflevere dine ting uden bekymring. Vi har 24-timers overvågning, alarmsystemer og adgangskontrol og har åbent alle ugens dage fra 06.00 til 22.00.

Når du ankommer til dit depotrum i Aalborg første gang, har du altid mulighed for at låne en af vores vogne eller palleløftere til at fragte alle dine ejendele fra bilen til opbevaringsrummet. Vi gør det nemlig ekstra nemt for dig.

Også mulighed for opbevaring i Nørresundby

Det er selvfølgelig også muligt for dig at få dine ting opbevaret hos os, hvis du bor i Nørresundby. Vores afdeling ligger i det sydlige Aalborg ved Porsvej 3, og det er muligt at køre direkte ind i depothuset, hvor du kan læsse dine ejendele af og på i tørvejr.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19