Opbevaring i Horsens

Måske skal I renovere kælderen og står med en masse ting uden at have pladsen dertil? Skal du flytte fra studieboligen og i din første lejlighed? Hvis du af den ene eller den anden årsag er havnet i en situation, hvor du mangler et sted at opbevare dine ejendele i Horsens, så er vi hos Depothuset klar til at passe på dine ting. Vi har et udvalg af depotrum i tre forskellige størrelser, så du kan vælge det rum, der passer bedst til dine behov. 

Sikre og billige depotrum i Horsens

Vi vil gerne være dit primære opbevaringssted, og derfor er vores priser blandt de bedste på markedet. Hos Depothuset er der ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer –  du betaler kun for depotrummet i den periode, du har brug for det. Derudover behøver vi intet depositum, så du skal ikke betale for andet end det konkrete depotrum, når du bestiller opbevaring hos os.

Alle vores depotrum er opvarmede, så du undgår temperaturudsving og fugt. På den måde kan du trygt opbevare dine ejendele hos os uden frygt for skader. Derudover har vi sikret alle vores afdelinger med 24-timers videoovervågning af depothuset, alarm og adgangskontrol.

Når du skal aflevere dine ejendele i vores Horsens-afdeling, har du også mulighed for at låne en af vores sækkevogne eller palleløftere. Dermed kan du nemt fragte dine ting fra bilen til opbevaringsrummet.

Vores priser på depotrum i Horsens

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Fleksibel og sikker opbevaring i Horsens

Hos Depothuset har vi åbent alle ugens dage fra 06.00 om morgenen til 22.00 om aftenen. Med den fleksibilitet kan du altid hente dine møbler eller de småting, du har brug for. Vi har oplevet kunder såsom håndværkere, der opbevarer deres værktøj i et af vores depotrum, hvor de kan hente og aflevere efter behov. Denne løsning anvendes også af mange nylige husejere, som måske ikke er kommet helt på plads efter renoveringen. Med en nem adgang til dine ejendele kan du også overstå flytninger på en enkelt dag. Hermed får du en yderst fleksibel løsning, som vores mange kunder allerede nyder godt af. 

Derudover har vi også adskillige sikkerhedsforanstaltninger, som gør det ekstra trygt for dig at opbevare hos os. Vi har 24-timers overvågning af depothuset og åbent fra 06.00 - 22.00 alle ugens dage. Derudover er al opbevaring i Horsens udstyret med kodelås i stedet for nøgle. Det gør, at du ikke behøver bekymre dig, hvis du ikke kan finde din nøgle, lige som du heller ikke skal være bange for om der kommer ubudne gæster eller om en anden kunde ved en fejl åbner dit depotrum. Med en kodelås er det nemlig kun dig og de personer, du vælger at dele koden med, som har adgang til rummet.

Hvad koster opbevaring i Horsens?

Vi ved, at opbevaring er et behov, som de fleste af os har brug for på et givent tidspunkt i livet, og af den grund mener vi, at det bør være så nemt, billigt og fleksibelt som muligt at finde en løsning. 

Hos Depothuset har vi hverken skjulte gebyrer eller depositum og ingen bindingsperiode. Dermed behøver du ikke betale for dit opbevaringsrum længere end nødvendigt. Du vælger nemlig helt selv, om du kun skal bruge det i én måned, et halvt eller et helt år.

Vi tilbyder samtidigt nogle af markedets billigste priser og kan tilbyde dig depotrum i tre forskellige størrelser.

Sådan opbevarer du dine møbler i depot

Når du afleverer dine ejendele i vores depot i Horsens, sørger vi selvfølgelig for, at dit opbevaringsrum er indflytningsklart. Som nævnt tidligere er alle vores rum med varme, så du kan undgå fugtskader. Med det sagt er måden, hvorpå du pakker stadigvæk af betydning ift. eventuelle skader. Vi har lavet en lille liste over, hvordan du pakker og opbevarer dine ting på bedste vis.

Forberedelse af møbler

Det er meget vigtigt at forberede dine møbler til flytningen. Det er derfor altid en god idé at støve dem af og rengøre dem inden. Hvis det er store møbler, kan du med fordel fjerne løse dele og endda skille dem ad. Dermed kan du spare på pladsen og få et større udbytte af dit depotrum og undgå skader i forbindelse med flytningen.

Beskyttelse

For at beskytte dine ejendele, bør du bruge tæpper, bobleplast og plastiklagner til at pakke dem i. Så kan du undgå stødskader, ridser og et tykt lag støv, hvis tingene skal opbevares længe. Vær især påpasselig med glas og spejle. Ved træmøbler anbefaler vi ikke at bruge et plastiklagen direkte ovenpå, da dette kan fange fugten under lagnet. Du kan med fordel sætte større møbler op mod væggen for at spare på pladsen.

Vælg den rigtig størrelse depotrum

Det er også meget vigtigt at bestille et depotrum i en tilpas størrelse i forhold til dine opbevaringsbehov. Dine ejendele skal have nok plads, så du nemt kan nå dem, og du skal tilmed huske at placere dem med  ok luft mellem. Hvis du stabler alt ovenpå hinanden, kan du risikere at skade dine ting.

Hold overblikket

Hvis du har svært ved at huske, hvad du har i depotrummet, kan du med fordel vælge at lave en liste over dine ejendele. Du kan altid skrive alt ned på et stykke papir eller tage billeder med din telefon, så du altid har et godt overblik og hurtigt kan hente det, du har brug for.

Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19