Din tryghed er vigtig for os. Hos Depothuset har vi sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer at det kun er dig der har adgang til dit depotrum. Derudover står dine ting altid lunt og tørt, i rene rum med en fast temperatur og en lav luftfugtighed.

Depothuset har åbent mellem kl. 06.00 – 22.00.

Læs også om vores sikre og billige møbelopbevaring her

Opbevar dine ejendele sikkert i vores depotrum

Hvis du skal flytte, ud at rejse i en længere periode eller har du bare brug for at have et sikkert sted at opbevare dine ejendele, så er det helt afgørende at finde et depotrum, hvor sikkerhed, tryghed og billige priser går hånd i hånd.

Depothuset tilbyder sikre depotrum uden at vi går ikke på kompromis med kvaliteten – for din tilfredshed  er det vigtigste for os. Vi tilbyder nogle af markedets billigste priser for opbevaring, og hos os er sikkerheden i top, hvilket vi sikrer på mange forskellige måder.
Du kan altid finde en opbevaringsløsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores rum er nemlig fordelt på tre størrelser, hvor Lille er 3 m2 til 50 flyttekasser, Mellem på 6 m2 til100 flyttekasser, mens du skal leje Stor på 9 m2, hvis du har op til 150 flyttekasser.

 

Lej et depotrum med overvågning

Hos Depothuset har vi sikkerhed i top med 24-timers overvågning , adgangskontrol og sikre låsesystemer, så vi på den måde sikrer dine ejendele mod tyveri.

 

Opbevar dine ejendele tørt og sikkert

Alle vores rum er naturligvis opvarmede så dine yndlingsmøbler, personlige papirer eller vigtige familie minder er sikret mod fugtskader. Vi ved, at dine ejendele er vigtige for dig, og vi ønsker at du skal være 100 % tilfreds med at opbevare dem hos os, for din tilfredshed er vores styrke, og det lykkes, fordi vi tager vores opgave med at passe på dine ting meget alvorligt.

 

Adgangskontrol

Når du skal ind i dit rum, så bruger du blot din personlige adgangskode, som er en sikker kodelås, og kun dem, du giver koden til har adgang til dine ejendele. Vi sætter en ære i, at levere de bedste og mest sikre opbevaringsløsninger, og vi gør det billigt.
Vi har nemlig nogle af markedets billigste priser, og du kan altid finde os, for vi tilbyder sikker opbevaring i ni byer fordelt over det meste af Jylland. Vi tilbyder tillige personlig telefonisk betjening 24/7, og du har adgang til dine ting alle ugens dage mellem klokken 6 – 22 – for din trygheds skyld.

 

Se vores priser

Selvom sikkerheden er i top hos os, og  alle vores opbevaringsrum er tørre og sikre, så er der ingen grund til at opbevaring skal være dyrt.  Se vores priser direkte her på hjemmesiden. Vi garanterer dig, at du hos Depothuset får markedets mest enkle og overskuelige priser på sikker opbevaring – endda med prisgaranti.

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 55 55 19 19 eller udfylde kontaktformularen herunder – så sørger vi for at vende tilbage til dig med svar på dit spørgsmål.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked