Din tryghed er vigtig for os. Hos Depothuset har vi sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer at det kun er dig der har adgang til dit depotrum. Derudover står dine ting altid lunt og tørt, i rene rum med en fast temperatur og en lav luftfugtighed.

Depothuset har åbent mellem kl. 06.00 – 22.00.

Læs også om vores sikre og billige møbelopbevaring her

Adgangskontrol til depotrum

Når du bestiller et opbevaringsrum, får du en personlig adgangskode til Depothuset. Dette sikrer, at det kun er kunder hos Depothuset, som har adgang til området. Derudover kan du benytte din egen hængelås, hvor du er den eneste der har nøglen, som sikrer at det kun er dig der har adgang til selve rummet. Har du ikke selv en (egnet) hængelås, kan du købe en hos os.

Overvågning af området

Hele området omkring Depothuset er videoovervåget, så vi har styr på hvem der kommer og går. Vores 24-timers overvågning og alarmsystem giver dig tryghed for at dine ejendele er i sikkerhed.

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 55 55 19 19 eller udfylde kontaktformularen herunder – så sørger vi for at vende tilbage til dig med svar på dit spørgsmål.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked