Depotrum

Depothuset – Aalborg
Porsvej 3, 9000 Aalborg

Læs mere

Depothuset – Skive
Marius Jensen vej 11, 7800 Skive

Læs mere

Depothuset – Viborg
Venøvej 1, 8800 Viborg

Læs mere

Depothuset – Silkeborg
Frichsvej 7, 8600 Silkeborg

Læs mere

Depothuset – Egå ved Aarhus
Kringelled 6, 8250 Egå

Læs mere

Depothuset – Horsens
Norgesvej 10, 8700 Horsens

Læs mere

Depothuset – Vejle
Friis Hansens vej 1, 7100 Vejle

Læs mere

Depothuset - Børkop
Industrivej 61, 7080 Børkop

Læs mere

Depothuset – Haderslev
Niels Bohrs Vej 6, 6100 Haderslev

Læs mere

Depothuset – Rødekro
Brunde Vest 15, 6230 Rødekro

Læs mere

Depothuset - Aabenraa
Industrivej 9, 6200 Aabenraa

Læs mere

Sikre depotrum til leje

Hos Depothuset går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Dit depotrum er dit private rum, og vi sørger for, at det forbliver sådan. Vi anvender flere sikkerhedstiltag, herunder 24-timers videoovervågning, alarmer og kodelås, og derudover får du din egen personlige adgangskode til kodelåsen på dit depotrum. Dette sikrer, at kun du og de personer, du ønsker at give adgang, kan komme ind i dit rum.

Vi forstår også vigtigheden af at opretholde de rigtige betingelser for dine ejendele. Alle vores depotrum opretholder en konstant temperatur og en lav luftfugtighed. Dette sikrer, at dine møbler, dokumenter og minder er beskyttet mod skadelige fugtskader. Vores opvarmede rum skaber et behageligt miljø for dine ejendele hele året rundt.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Lej depotrum her

Depothuset er dit sikre valg for opbevaring, og dine ejendele bliver godt passet på, uanset hvor længe du har brug for at opbevare dem hos os. Vælg os som din foretrukne partner, hvis du ønsker sikkerhed, pålidelighed og bekvemmelighed, når det handler om lagring af dine ejendele. Giv dem den beskyttelse, de fortjener ved at vælge vores depotrum som din opbevaringsløsning.

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores depotrum? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dedikerede team er tilgængeligt døgnet rundt for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den ideelle opbevaringsløsning. Ring til os på telefon 55 55 19 19 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor, så vender vi tilbage til dig med de svar, du har brug for.

Lej et rum i størrelsen, der passer til dine behov og budget

Vores sikkerhed og kvalitet er i top – og modsat hvad man måske kunne tro, så er prisen på leje af vores depotrum helt rimelig. Depothuset er stolt af at tilbyde nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet for sikker opbevaring. Vi ønsker, at vores kunder skal have adgang til pålidelig opbevaring uden at sprænge budgettet, og derfor er vores priser gennemsigtige og overskuelige. Vi tilbyder endda en prisgaranti for at sikre, at du får den bedste aftale, så hvis du finder en billigere opbevaringsløsning end os, prismatcher vi gerne.

Hos Depothuset forstår vi, at opbevaringsbehov kan variere. Derfor tilbyder vi depotrum i tre forskellige størrelser. Uanset om du kun har brug for at opbevare et par flyttekasser eller har et ønske om at opmagasinere større møbler, har vi en løsning, der passer til dig. Vores rum fås i følgende størrelser:

Lille depotrum

 • Vores mindste depot er 3 kvm / 9 m3.
 • Har plads til omkring 50 flyttekasser.
 • Svarer nogenlunde til indholdet på et værelse på 20 kvm.
 • Koster 375 kr. om måneden.

Mellem depotrum

 • Vores depotrum i mellemstørrelse er 6 kvm / 18 m3.
 • Har plads til ca. 100 flyttekasser.
 • Svarer nogenlunde til indholdet på en lejlighed på 40-50 kvm.
 • Koster 750 kr. per måned.

Stort depotrum

 • Vores største depotrum er 9 kvm / 27 m3.
 • Har plads til hele 150 flyttekasser.
 • Det svarer til indholdet på en lejlighed på 70-80 kvm.
 • Koster 1125 kr. om måneden.
Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19