Møbelopbevaring

Nem og sikker møbelopbevaring

Hos Depothuset tror vi på, at det skal være både nemt og sikkert at opbevare sine møbler. Derfor har vi indrettet alle vores depoter, så det er nemt at tilgå sit lagerrum. Derudover har vi installeret følgende sikkerhedsforanstaltninger, så du kan opmagasinere dine møbler til os med ro i maven:

  • 24-timers videoovervågning
  • Alarmer
  • Personlig adgangskode og lås
  • Personlig betjening over telefon 24/7

Derudover er vi altid fleksible, når det kommer til dine ønsker og behov. Vi har eksempelvis gjort det muligt for dig at tilgå dit opbevaringsrum mellem kl. 06.00 og 22.00 – og dette vel og mærke alle ugens dage. Så uanset om du skal flytte dine møbler hen over weekenden eller har brug for nogle af dine ting sent om aftenen, så er det muligt, når du vælger os som din foretrukne opbevaringspartner.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Møbelopmagasinering til fornuftige priser

Hos Depothuset kræver vi hverken en bindingsperiode på din møbelopbevaring eller et depositum, inden du kan benytte dig af vores depotrum. Du betaler kun for selve rummet i den periode, du har behov for. Om du vil leje det i en enkelt måned eller i flere år – det er op til dig. Vi har stor forståelse for, at man kan have forskellige behov. Derudover har vi ingen skjulte gebyrer, så du aldrig får en grim overraskelse efter endt lejeperiode. Vi tror nemlig på, at opbevaring skal være lettilgængeligt og billigt for alle.

Vores råd til en tryg møbelopbevaring

Når du skal aflevere dine møbler i et af vores depotrum, sørger vi for, at dit rum til opbevaring af møbler er indflytningsklart til dig. Selvom vi sikrer, at rummet har den rette temperatur og ikke er fugtigt, så er der stadig én ting, som du kan for at beskytte dine møbler: pak dem forsvarligt ind. Dermed kan du være sikker på at undgå eventuelle skader. Nedenfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du kan pakke og opbevare dine møbler på bedste vis.

Forbered dine møbler

Inden du går i gang med at pakke dine møbler, er det en god idé at forberede dem. Dette gør du nemt ved at støve dem af og rengøre dem, og har du nogle meget store møbler, er det fordelagtigt at skille dem ad eller blot fjerne løse dele. Så kan du få større udbytte af vores depotrum, da du kan spare på pladsen og undgå skader under flytningen. Det er en fordel, hvis du sætter de største møbler op mod væggen, da du på den måde optimerer pladsudnyttelsen i lagerrummet.

Beskyt dine møbler

For at sikre den optimale beskyttelse anbefaler vi at bruge plastiklagner, bobleplast, tæpper og lignende materialer til at pakke dine møbler ind i. De vil typisk forhindre risikoen for ridser, skader ved stød og selvfølgelig støv, hvis de skal lagres hos os i længere tid. Skal du opbevare træmøbler, bør du dog ikke bruge et lag af plastik direkte på overfladen, da det kan låse fugt inde; brug derfor gerne et tæppe eller lignende først. Vær også ekstra påpasselig med skrøbelige ejendele som glas og spejle. 

Vælg det rette depotrum

Et godt råd er også at sørge for at leje et lagerrum i den rigtige størrelse i forhold til dine behov for opbevaring af indbo og lignende. Vær sikker på, at der er nok plads til det hele, så der er luft mellem møblerne, og så du nemt kan nå dem. Derudover risikerer du at beskadige dine møbler, hvis du stabler dem ovenpå hinanden, hvorfor det er essentielt med nok plads.

Bevar overblikket

Hvis du står midt i en flytning eller lignende, kan du hurtigt miste overblikket over, hvilke møbler og genstande du har stående i et lagerrum. Derfor anbefaler vi altid at lave en liste over, hvad du vælger at opbevare hos os. Tag gerne billeder og noter alt på din mobil eller et stykke papir. Dermed kan du være sikker på, at du bevarer et godt overblik, og hvis du skal hente noget, som du har brug for, vil du vide præcist, hvor det står.

Depothuset – din foretrukne partner til opbevaring af møbler

Hos Depothuset mener vi, at det bør være muligt at opbevare møbler til en fornuftig pris, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks laveste priser af møbelopbevaring. Du kan være sikker på, at vi opfylder dine ønsker og behov for en grundig, sikker og nem løsning, hvor du ovenikøbet kan drage stor nytte af vores fleksible åbningstider.

Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19