Lager og Møbelopbevaring i Århus og Horsens

Billig møbelopbevaring på vores lager. Depothuset tilbyder nem og billig opbevaring af møbler på vores lager lidt nord for Århus og i Horsens. Vi har lagerplads til alle typer af møbler. Har du arvet eller købt nyt? Og har behov for lidt ekstra opbevaringsplads, så har vi lagerpladsen til dig. Vi har lagerrum på 3, 6 eller 9 m2 med plads til alle de ekstra møbler, du har.

Bestil møbelopbevaring via vores hjemmeside her – https://www.depothuset.dk/bestil-depotrum

 

Møbelopbevaring i Aarhus og Horsens - Opbevaring af møbler

Nem og sikker møbelopbevaring i Århus og Horsens

I Depothuset er det nemt og sikkert at opbevare sine ekstra møbler. Vores lager er indrettet, så det er nemt at tilgå sit lagerrum med møbler og flyttekasser. Her er fordelene ved at bruge Depothuset til opbevaring af sine møbler og ejendele:

  • 24-timers overvågning
  • Ingen binding og depositum
  • Opvarmet lager
  • Personlig adgangskode og lås
  • Personlig betjening 24/7
  • Billigste lager i Århus og Horsens
  • Adgang alle dage 6-22
  • Fugt- og temperaturstyret lager

Hør mere om møbelopbevaring i vores lager på telefon 55 55 19 19.

I tvivl om, hvor stort lagerrum?

Er du tvivl om, hvor meget plads du skal bruge til opbevaring af dine møbler? Så står vi gerne klar med råd og vejledning omkring valget af lagerrum. Ring til os på telefon 55 55 19 19.

Møbelopbevaring til fornuftige priser

Mangler du et ekstra rum til opbevaring af møbler? Står du overfor en flytning? Der kan være flere grunde til at leje et møbelopbevaringsrum. Når du booker et rum hos Depothuset i en af vores mange jyske afdelinger, lover vi altid, at du har adgang til dit depot hele ugen. Det vil sige, at du kan komme og aflæsse eller hente møbler fra dit rum man-søn kl. 6-22. Depothuset har nogle af markedets laveste priser, når det kommer til møbelopbevaring. Hos os kan du nemt booke et rum til dine møbler til en virkelig god pris. Og det er helt op til dig, hvor længe du vil leje rummet. Vi tilbyder rum til opbevaring af møbler i størrelserne 3, 6 og 9m2. Alle rum er opvarmede og tørre.

Ingen depositum eller bindingsperiode på møbelopbevaring

Det koster ikke penge forud i depositum, når du booker et rum til møbelopbevaring. Du betaler for selve rummet – og du er aldrig bundet til en bestemt periode. Om du vil leje det en enkelt måned eller i flere år – det er op til dig. Vi har stor forståelse for, at man kan have forskellige behov. F.eks. hvis man bor i udlandet en periode, er flyttet i en midlertidig bolig uden plads til alle møbler eller noget helt tredje. Vi blander os ikke og lader dig leje rummet til møbler, så længe du ønsker.

Stor fleksibilitet og sikkerhed ved opbevaring af møbler

Vi er altid fleksible, når det kommer til dine ønsker og behov. Derfor har vi gjort det let for dig at tilgå dit opbevaringsrum i tidsrummet 6-22 – vel og mærke på alle ugens 7 dage. Så uanset om du skal flytte dine møbler i weekenden eller har brug for nogle af dine ting sent om aftenen, så er det muligt hos Depothuset.
Sikkerheden er også i top. Du tilgår dit eget rum med en personlig kode. Desuden har vi også overvågning i alle vores afdelinger, så vi kan holde øje med, hvem der kommer og går fra afdelingen. Ingen uvedkommende kan komme ind i dit rum. Læs også om vores pulterkammer løsninger her.