Opbevaring i Haderslev

Er du lige flyttet til Haderslev, eller skal flytte et andet sed hen i byen? Så tag kontakt til Depothuset, vi har lige den plads du står og magler.

Vi har Depotrum på 3, 6 og 9 kvm, fra kun 300 kr. pr. måned, Ikke nok med det, vi matcher også prisen hvis du kan finde noget billigere og vi har altid faste lave priser, uden binding og depositum.

Lej et sikkert opbevaringsrum i Haderslev

Skal du flytte, renovere eller har du bare brug for midlertidig plads til at opbevare dine ejendele? Uanset din situation, har vi den plads, som du står og mangler. Hos Depothuset er vi klar til at hjælpe dig med en sikker og billig opbevaringsløsning.

Hvis du bor i Haderslev eller omegn, kan du leje et depotrum til en fast, billig pris hos os. Vi har sikkerheden i top, så du kan opbevare dine flyttekasser, møbler og lignende ejendele med ro i maven i vores depothus i Haderslev. Alle vores depoter har alarmsystemer, videoovervågning og adgangskontrol, ligesom at alle vores opbevaringsrum er opvarmet, så vi kan beskytte dine ting mod fugt og temperaturskader.

Når du afleverer dine ejendele ved vores depot i Haderslev, stiller vi palleløftere og vogne til rådighed, så du kan fragte alt fra bilen til opbevaringsrummet uden besvær. Vi har åbent alle ugens dage fra 06.00 til 22.00, hvilket giver dig mulighed for at hente og aflevere dine ejendele, når det passer dig.

Hvad koster et depotrum i Haderslev?

Hos Depothuset tilbyder vi depotrum til nogle af Danmarks laveste priser. Vi mener nemlig, at det bør være fleksibelt, nemt og billigt at opbevare ejendele, når du skal bruge et midlertidigt opbevaringsrum, eller hvis du skal bruge ekstra plads.

Når du vælger at opmagasinere hos Depothuset i Haderslev, behøver du ikke lægge et depositum. Vi har ingen skjulte gebyrer og ingen bindingsperiode på vores opbevaringsrum, så du skal aldrig betale mere end nødvendigt.

Vi tilbyder depotrum i tre forskellige størrelser, så vi kan imødekomme de flestes behov.

Vores priser på depotrum i Haderslev

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19