Dækopbevaring

De fleste bilejere har både sommer- og vinterdæk, og når ikke det ene sæt dæk er i brug, skal de opbevares – og det fylder! Med dækopbevaring hos DepotHuset frem for derhjemme sparer du plads samtidig med at dækkene står sikkert og tørt, hvilket gør det til en ideel løsning.

Mangler du plads? Så overvej vores dækopbevaring til gode priser

Sæsonen er ved at skifte, og dine dæk er trætte. Deres værnepligt kører på sjette måned, og de kan mærke alle de tilbagelagte kilometer på diverse lande-, motor-, og byveje. De trænger til en pause, og den kan de få på vores dækhotel. Hos DepotHuset tilbyder vi en praktisk løsning til opbevaring af dine dæk. Vores dækopbevaring er designet til at give dig den ekstra plads, du har brug for i hjemmet, til opbevaring af andre ting. Når du tjekker dine dæk ind på vores dækhotel, så opmagasineres de ind i et opvarmet og tørt depotrum med 24-timers konstant overvågning. Vi har skabt et sikkert og temperaturkontrolleret miljø, der beskytter dine dæk mod fugt, støv og skader, hvilket forlænger deres levetid.

Hos DepotHuset kan du få det opbevaret dine dæk, så de ved sæsonskifte er veludhvilede og klar til at køre flere kilometer om dagen. Når du booker et depotrum hos os, får du din egen personlige adgangskode, så du kan komme og gå præcist som det passer dig. Og for at sætte prikken over i’et, er vi geografisk spredt ud med depotrum i flere danske byer.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Alle fortjener billig dækopbevaring

Vi mener, at alle fortjener adgang til dækopbevaring, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Derfor tilbyder vi vores dækopbevaring til gode priser, uden depositum eller bindingsperiode. Vores priser er faste og bestemt af den størrelse rum, du har brug for:

  • Lille: 3 kvm (9 m3)
  • Mellem: 6 kvm (18 m3)
  • Stor: 9 kvm (27 m3)

Du har lidt at vælge imellem hos os, så om du kommer med det store arsenal af dæk, eller du bare mangler god opbevaring til fire dæk, så har vi et rum til dig. Når du vælger vores dækopbevaring, kan du være sikker på, at du får en pålidelig og fleksibel service. Vi åbner vores dækhotel kl. 6 om morgen og lukker igen kl. 22 – og som vi før har nævnt, kan du roligt tjekke dine dæk ind med vores 24-timers overvågning af alle vores depotrum.

Sådan opbevarer du dine dæk

Ifølge loven, skal dine dæks mønsterdybde være på mindst 1,6 mm på hele dækkets overflade, og her anbefales det, at du skifter dine dæk, når mønsterdybden slides ned til 3 mm – så er du sikret optimal vejgreb, specielt under våde forhold. Under har vi lavet en guide, du kan følge for at passe godt på dine dæk:

  • Rengøring før opbevaring: Ligesom man tørrer sine sko af, inden man går ind i hjemmet, er det en fordel at rengøre dine dæk, inden de ryger til opbevaring. Her kan du bruge en mild sæbe og vand til at fjerne snavs, og husk at lade dækkene tørre helt, inden de opbevares.
  • Korrekt placering: Dæk skal opbevares stående oprejst. De bør ikke lægges fladt ned, da dette kan forårsage deformation af dækkene over tid. Hvis du opbevarer flere dæk, kan du stable dem forsigtigt og stabilt oven på hinanden.
  • Temperatur og miljø: Et tørt og lettere opvarmet depotrum er at foretrække til dækopbevaring, da for store temperatursvingninger kan påvirke dækkenes kvalitet.
  • Beskyttelse mod UV-stråler: Dæk og mennesker har mere tilfælles, end hvad man skulle tro. UV-stråler kan skade dækkets gummi og forårsage for tidlig aldring. Derfor er det en god idé at opbevare dem væk fra solen.

Opbevar dine dæk hos DepotHuset

Er du ved at løbe tør for plads hjemme i garagen? Eller måske bor du i en lejlighed, hvor du ikke har adgang til en garage eller andre opbevaringsrum? Uanset din boligsituation kan det være, at du er godt træt af at finde plads til dine dæk. Er det tilfældet,  kan du med fordel overveje at opbevare dem hos DepotHuset, hvor du får en effektiv metode til at bevare dine dæk, især når pladsen er begrænset. Mange finder denne løsning nyttig under sæsonskift eller under flytninger og renoveringer, hvor midlertidig opbevaring er nødvendig.

Vi tilbyder depotrum til nogle af Danmarks laveste priser – og uden depositum, bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer. Vi vil gerne opbevare dine dæk, så du – ubesværet og billigt – kan skifte dæk. Vi bestræber os efter at tilbyde dig sikker og prisvenlig opbevaring, og skulle du sidde tilbage med spørgsmål, kan du altid kontakte os på tlf. 55 55 19 19 eller på vores mail info@depothuset.dk.

Læs mere