Opbevaring i Aarhus

Bor du i Aarhus eller omegn, har du mulighed for at opbevare dine ejendele i vores depothus i Egå kun 10 minutter fra Aarhus. Når du har bestilt et depotrum hos os og skal aflevere dine ejendele, stiller vi også vogne og palleløftere til rådighed, så du både nemt og sikkert kan fragte alt fra bilen til opbevaringsrummet. Vores depothus er åbent fra 06.00 til 22.00 alle ugens dage.

Mangler du opbevaring i Aarhus?

Det kan være svært at finde plads til alt, når du har en mindre lejlighed. Måske skal du til at flytte i en ny lejlighed? Eller har du et hjem, men ønsker at opbevare nogle gamle ting et andet sted? Hvis du har brug for en midlertidig opbevaring i Aarhus, er et depotrum en af de bedste løsninger. Hos Depothuset gør vi det endda ekstra nemt med vores faste, billige priser og forskellige opbevaringsløsninger. Alt efter dit behov har vi depotrum med opvarmning i tre forskellige størrelser. Derudover har vi sikkerheden i top, så du uden bekymringer kan lade os passe på dine ting.

Vores priser på depotrum i Aarhus

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Depotrum i Aarhus med høj sikkerhed

Hos Depothuset har vi flere sikkerhedsforanstaltninger, så vi kan opbevare dine ejendele trygt. Vi har videoovervågning hele døgnet rundt i alle vores depothus og mulighed for personlig betjening på telefon 24 timer hver dag. Når du skal have adgang til dit opbevaringsrum, får du en adgangskode, som bruges til kodelåsen på rummet. Det bruger vi i stedet for nøgler, så du ikke behøver bekymre dig om ubudne gæster, da det kun er dig og de personer, som du vælger at dele koden med, der har adgang til dit depotrum. Du kan få adgang alle ugens dage mellem 06.00 og 22.00, hvor du har mulighed for at aflevere og hente det, du har brug for.

Vi mener det, når vi siger, at sikkerhed hos Depothuset er i top. Alle vores depotrum er også opvarmet, så du er sikret et tørt og fugtfrit miljø, der ikke beskadiger møbler og andre ejendele. 

For et endnu bedre opbevaringsresultater kan du med fordel pakke dine ting godt ind inden flytningen for at undgå ridser og skader. Hvis du skal opbevare større møbler i opbevaringsrummet, anbefaler vi også at adskille det, så de er nemmere at flytte og opbevare.

Hvad koster opmagasinering i Aarhus?

Hos Depothuset kan du altid bestille et depotrum med nogle af markedets laveste priser. Vi mener nemlig, at det bør være billigt, nemt og fleksibelt at finde en løsning, når du har behov for ekstra plads eller et midlertidigt opbevaringssted.

Du behøver eksempelvis ikke at lægge et depositum, når du vælger at opmagasinering i Aarhus hos os. Derudover har vi ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer, hvorfor du undgår at  betale mere end nødvendigt. Du vælger selv, hvor længe du er kunde hos os. 

Depothuset tilbyder rum i tre forskellige størrelser, som imødekommer de flestes behov.

Inden du flytter dine ting i vores depothus, kan du også forberede dem, så de er godt beskyttet. Sørg for at pakke dine ejendele godt ind i de rigtige materialer og brug gerne flyttetæpper, bobleplast og plastiklagner til beskyttelse mod stød og støv. Hvis du vil opbevare tøj, kan du med fordel pakke dem i en lufttæt pose eller plastikkasse, så tøjet ved udpakning dufter lige så godt, som da du pakkede det ned.

Læs mere

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19