Opbevaring i Rødekro

Er det på tide at flytte fra studieboligen og ind i din første rigtige voksenlejlighed? Eller måske har I store visioner for det næste renoveringsprojekt? Uanset dit ønske er vi sikre på, at pladsen kommer til at være trængt. Du kan derfor med stor fordel vælge at opbevare dine ejendele i et billigt depotrum i Rødekro ved Depothuset. Hos os kan du vælge depotrum i tre forskellige størrelser, så du får den opbevaringsmulighed, som passer bedst til dig og dit budget.

Fleksible og sikre opbevaringsrum i Rødekro

Hos Depothuset har vi åbent alle ugens dage fra kl. 06.00 til 22.00. Vores fleksible åbningstider giver dig mulighed for at hente flyttekasser, møbler og småting, når det passer ind i din hverdag. Alle vores afdelinger har flere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre en ekstra tryg opbevaring. Der er blandt andet videoovervågning døgnet rundt samt mulighed for personlig betjening. For at skabe en tryg og sikker opbevaringsmulighed har vi også installeret adskillige sikkerhedsalarmer og kodelås på alle depotrum, så hver kunde har sin egen adgangskode.

Når du skal flytte dine ting i et af vores depotrum i Rødekro, sørger vi for, at rummet er indflytningsklart, og at der er palleløftere og sækkevogne tilgængelige. Dermed kan du fragte dine ejendele trygt og sikkert til opbevaringsrummet.

Hvad koster et depotrum i Rødekro?

Vælger du at opbevare dine ejendele hos Depothuset, er du sikret et depotrum til en billig pris – ja, du får faktisk et rum for en af de laveste priser på markedet. Det skal nemlig være nemt at finde en opbevaringsløsning, der passer både til budget og behov.

Hos os behøver du hverken betale et depositum, lige som du ikke skal være bekymret for skjulte gebyrer, og så har vi ingen bindingsperiode. Sidstnævnte betyder selvsagt at du slipper for at betale for vores opbevaringsrum længere end nødvendigt.

Vores priser på depotrum i Rødekro

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19