Huskeliste til flytning

Livet er fyldt med forandringer, og at flytte er én af dem, de fleste står over for før eller siden.  Måske du skal flytte til en ny by? Eller endda til et nyt land? Mange forbinder flytning med starten på et nyt kapitel i livets bog, og her vil DepotHuset stå klar med at lette overgangen med en huskeliste til flytning, du kan bruge igen og igen.

Hvad skal man huske, når man flytter?

Tillykke! Du har fundet din nye drømmebolig og står nu overfor en flytning. At flytte er en spændende tid med nye muligheder og eventyr, og det kan være, du ser frem til at dekorere dit nye hjem og give det dit personlige touch. Måske er du spændt på at udforske dine nye omgivelser, lære nye mennesker at kende og opdage skjulte perler i dit nye nabolag. Flytning er også en mulighed for fornyelse, hvor du kan gennemgå dine ejendele og få sorteret ud i det, du ikke længere har brug for. For nogle kan en oprydningsproces bidrage til mere harmoni i deres liv, da de tager afsked med det gamle og dermed bliver mere klar til at omfavne det nye med åbne arme.

Uanset hvad, du ser mest frem til i din flytning, kan det også være en udfordrende proces. Det kræver god planlægning, organisation og tålmodighed. Men med den rette forberedelse og en positiv indstilling kan du gøre din flytning til en uproblematisk og mindeværdig oplevelse. 

Suppler din flytning med en huskeliste

Selvom det er spændende at flytte, så kan det godt være en uoverskuelig proces. Heldigvis er der forskellige tiltag, du kan gøre, for at gøre det lettere. En veludarbejdet huskeliste kan være din bedste ven i denne situation, for den kan hjælpe dig med at sikre, at intet bliver glemt i travlheden. Vi har lavet en guide, som du kan læne dig op ad:

  • Lav en flytteplan: Det er altid en god idé at starte helt fra bunden og lave en detaljeret flytteplan. Hvornår skal du pakke? Skal der bestilles flyttemænd? Alle disse spørgsmål med dato kan du med fordel skrive ned, så du har en klar plan for din flytning.
  • Book flyttefirma: Måske du er nået til den alder, hvor dine venner og familie ikke har lyst til at hjælpe med at flytte for en omgang pizza og øl. I det tilfælde er et flyttefirma det oplagte valg. Husk at booke dem i god tid, og hvis du vil spare penge, så sæt tid af til at sammenligne priser og tjenester.
  • Nedpakning: Begynd nedpakningen af dine ejendele i god tid før flyttedagen. Tag det ekstra skridt og mærk kasserne tydeligt med indhold og hvilket rum de hører til.
  • Adresseændring: Glem ikke at ændre din adresse hos postvæsenet, banken, forsikringsselskaber og andre relevante steder.
  • Rengøring: Skal du fraflytte en lejebolig, så skal du højst sandsynligt gøre grundigt rent inden du skal aflevere nøglerne. Her anbefaler vi at sætte nogle dage af til det, da det faktisk kan tage lang tid at afkalke brusehovedet, rengøre ovnen og fjerne mærker fra fodlister og karme.
  • En nødvendighedskasse: Nok vores bedste tip. Lav en kasse med vigtige ting som toiletpapir, håndklæder og værktøj, som du kan få brug for straks efter flytningen. Så skal du ikke lede langt efter toiletpapir eller andre essentielle hverdagsting.

Hjælp – jeg skal flytte!

Har du nogle møbler, der ikke er plads til i det nye hjem, men du vil ikke skille dig af med dem? Måske et arvestykke eller et møbel, som du påtænker at finde plads til på et senere tidspunkt? Det kan være udfordrende at skabe tilstrækkelig plads til alle dine ejendele, og i sådanne tilfælde kan det være en god idé at undersøge alternativer som opbevaring hos DepotHuset. Vores depotrum hjælper med at organisere dit hjem, især når pladsen er knap. Mange finder denne løsning nyttig under flytninger, hvor midlertidig opbevaring kan være nødvendig, eller i perioder med renovering, hvor ekstra plads er påkrævet.

Mangler du opbevaring?

Hos DepotHuset tilbyder vi opbevaringsrum til nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser – og uden depositum, bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer. Du kan vælge mellem depotrum i forskellige størrelser:

  • Lille: 3 kvm (9 m3)
  • Mellem: 6 kvm (18 m3)
  • Stor: 9 kvm (27 m3)

Vores depotrum er altid opvarmede, aflåste og overvåget 24-timer i døgnet. Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 6:00 til 22:00, hvor du bare kan komme og gå, som det passer dig, da du får din egen personlige adgangskode til dit depotrum. Vores mål er at gøre det så omkostningseffektivt som muligt for dig at opbevare dine ejendele, så du kan fokusere på din flytning uden at bekymre dig om pladsen derhjemme. Tag endelig kontakt til os på telefon 55 55 19 19 eller via e-mail på info@depothuset.dk – vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere