Opbevaring af tøj

Når det kommer til opbevaring af tøj, er der mange forskellige faktorer at overveje, så du kan være sikker på, at tøjet forbliver i god stand, uanset om det skal opbevares i kort eller lang tid. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i kunsten at opbevare tøj korrekt, såvel som fordelene ved at vælge at opbevare dine ejendele hos Depothuset.

Mangler du plads? Overvej opbevaring af tøj i depot

Er du begyndt at blive træt af skabe og kasser i kælderen, der er fyldt med tøj til randen? Så kan et depotrum hos Depothuset være en fremragende løsning for dig. Det er ikke bare en praktisk måde at rydde op i hjemmet på, men også en effektiv metode til at opbevare dit tøj, især når pladsen derhjemme er begrænset. Mange vælger denne løsning under sæsonskift, når vinter- eller sommertøjet alligevel skal pakkes væk, eller under flytning og renovering, hvor der er et midlertidigt behov for at frigøre plads i hjemmet.

En af de største fordele ved at benytte et af vores depotrum til opbevaring af tøj er, at det opbevares i et miljø, der er indrettet hertil. Vores depot bliver nemlig varmet op, så der er en stabil temperatur, hvilket forhindrer fugt og møl, der ellers kan ødelægge stof og farver, og er essentielt, hvis du vil opbevare dyrebart tøj som brudekjoler, dåbskjoler og designervarer. 

Derudover er vores opbevaringsrum en sikker og let tilgængelig måde at opbevare det tøj, som du ikke bruger dagligt, men ønsker at beholde. Dette kan være alt fra vinterjakker, der ikke behøver at fylde i gangen om sommeren, såvel som beklædningsdele, som du kun bruger ved særlige lejligheder. Ved at opbevare disse i et depotrum vil du frigøre værdifuld plads i hjemmet, samtidig med at du kan vide dig sikker på, at dine ejendele er let tilgængelige, når du skal bruge dem.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Vi har fleksible åbningstider og fokus på sikkerhed

Når du booker et opbevaringsrum hos Depothuset, ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt at få adgang til dine ejendele. Derfor har vi åbent fra kl. 06.00 til 22.00 alle ugens dage, så du uden problemer kan hente det tøj, som du skal bruge.

Ydermere går vi højt op i, at alle dine ejendele opbevares på en tryg og sikker vis. Af denne årsag har vi blandt andet videoovervågning hele døgnet rundt og alarmsystemer installeret i hvert eneste depot. Du får også en personlig kodelås til dit rum, så det ikke er andre end dig og de mennesker, som du har betroet koden til, der kan åbne dit depotrum.

Sortering og vurdering af dit tøj

Uanset om du står til at skulle flytte eller blot skal have nogle ting til opbevaring, er det en oplagt mulighed for dig at sortere i dit tøj. Dette giver dig et grundigt overblik, så du hurtigt kan sortere i, hvad der skal blive hjemme, hvad der skal opbevares, men også hvis noget skal smides til genbrug eller må lade livet. Du kan også altid overveje, om du ønsker en sæsonbaseret opbevaring, hvor du gemmer de tykke vinterjakker og store sweatre væk for sommeren, mens sandaler og shorts kan opbevares om vinteren.

Rengøring af tøj før opbevaringen

Inden du sætter dit tøj til opbevaring, skal det være nyvasket. Dermed undgår du at tøjet har pletter og deslige, der kan ødelægge tøjets udseende over tid. Faktisk kan beskidt tøj tiltrække skadedyr som møl, sølvfisk og andre insekter, som kan beskadige tøjet. Bare husk at lade alt tørre ordentligt inden opbevaringen, da tøjet ved at blive pakket ned uden at være gennemtørt kan muldne.

Hvordan opbevarer jeg mit tøj?

Når du skal pakke tøj ned, skal du tænke over, hvad du vælger at opbevare det i for a tsikre, at dit tøj forbliver i god stand, især hvis du vil benytte dig af vores depotrum i længere tid. Her har vi samlet nogle tips for, hvordan du bedst opbevarer dit tøj hos Depothuset.

  • Brug vakuumposer
    Vakuumposer er et fremragende valg for tøj som cowboybukser, T-shirts og lignende tøjartikler i syntetiske materialer. Poserne er særligt nyttige til at minimere pladsforbruget, samtidig med at de beskytter tøjet mod støv og skadedyr.
  • Plastkasser til opbevaring af tøj
    Kasser i plastik kan også bruges til de fleste tøjtyper, men inden du går i gang med at fylde flere kasser med dit tøj, anbefaler vi altid, at du gør dem rene og sørger for, at de er helt tørre; dermed vil du undgå unødige fugtskader. Med plastkasser kan du holde støv, insekter og fugt ude, og hvis du ønsker at være ekstra sikker, kan du komme tøjet i vakuumposer i kasserne.

Opbevaring af tøj hos Depothuset

Lyder vores opbevaringsløsning som lige noget for dig? Vi tilbyder depotrum til nogle af Danmarks laveste priser – og uden depositum, bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Vi mener nemlig, at det bør være nemt og billigt at finde en sikker opbevaring. Nedenfor kan du se en liste over de tre forskellige slags opbevaringsløsninger, som vi tilbyder: 

Har du uddybende spørgsmål, kan du altid kontakte os på tlf. 55 55 19 19 eller på vores mail info@depothuset.dk.

Læs mere