Opbevaring i Aabenraa

Vores afdeling i Aabenraa er klar til at passe på dine ting.
Vores depotrum er opvarmet og fugtigheds kontrolleret så du kan trygt opbevare dine sager hos os.

Herudover er bygningen sikret med Alarm, Videoovervågning, adgangskontrol mv.

Har du spørgsmål så kontakt os på mail, telefon eller chat. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Bestil sikker opbevaring i Aabenraa

Skal du på udlandsophold og mangler et sted at opbevare dine ting? Måske er I i gang med at renovere dele af huset eller har startet en hjemmevirksomhed? Der kan være mange årsager til, at du står i en situation, hvor du har brug for et sted at sætte dine ting. Hvad end det er midlertidigt eller permanent, er vi hos Depothuset klar til at passe på dine ting, når du bor i Aabenraa eller omegn.

Vi vil gerne være dit foretrukne opbevaringssted, og derfor er alle vores depotrum opvarmede. Dermed undgår du fugt og temperaturudsving, som ellers kan skade dine ejendele. På vores depothus i Aabenraa har vi 24-timers videoovervågning, alarm og adgangskontrol på samme måde som vores øvrige afdelinger.

Når du skal hente eller aflevere dine ting i vores afdeling i Aabenraa, kan du låne både sækkevogne og palleløftere. Vi vil nemlig sikre os, at du kan fragte dine ejendele fra bilen til depotrummet uden at skulle bekymre dig om, hvordan du kommer i mål hermed.

Vi har åbent alle ugens dage fra 06.00 til 22.00.

Hvad koster et opbevaringsrum i Aabenraa?

De fleste mennesker vil have brug for ekstra opbevaring på et givent tidspunkt i deres liv. Derfor mener vi, at det bør være billigt, fleksibelt og nemt at finde en løsning, som passer til ens behov.

Hos Depothuset har vi ikke nogen bindingsperiode, så du vælger selv, hvor længe du vil gøre brug af vores opbevaringsrum. Derudover har vi hverken depositum eller skjulte gebyrer og på den måde betaler du aldrig mere end højst nødvendigt.

Vores priser på depotrum i Aabenraa

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19