Opbevaring i Børkop

Skal du til at flytte i din første lejlighed og mangler plads? Eller skal I renovere huset, men mangler opbevaringsmuligheder til jeres møbler? Uanset dit behov så har du mulighed for at leje et billigt depotrum i Børkop hos Depothuset. Vi har opbevaringsrum i tre forskellige størrelser, så du kan vælge det rum, som passer bedst til dig og dit budget.

Sikker og fleksibel opbevaring i Børkop

Hos Depothuset har vi åbent fra 06.00 til 22.00 alle ugens dage. Med vores fleksible åbningstider kan du snildt hente småting, flyttekasser og andre ejendele, når det passer dig. Alle vores depothuse har adskillige sikkerhedsforanstaltninger, så det er ekstra trygt for dig at opbevare dine ting hos os. Vi har videoovervågning og mulighed for personlig betjening hele døgnet rundt. Derudover har vi også alarmer og giver hver kunde deres egen adgangskode til kodelåsen på deres opbevaringsrum.

Når du afleverer dine ejendele i vores depot i Børkop, sørger vi for, at rummet er indflytningsklart. Vi giver desuden adgang til, at du kan låne vores sækkevogne og palleløftere. Dermed kan du nemt og ubesværet fragte møbler og flyttekasser til opbevaringsrummet.

Hvad er prisen for et depotrum i Børkop?

Hos Depothuset tilbyder vi opbevaring til nogle af markedets laveste priser. Når du har brug for ekstra plads eller et midlertidigt depotrum, mener vi, at det bør være nemt og billigt at finde en løsning, som passer både til behov og budget.

Ved booking af et opbevaringsrum hos Depothuset behøver du ikke lægge et depositum. Derudover har vi ingen skjulte gebyrer eller en bindingsperiode, så du undgår at betale for opbevaring længere end nødvendigt. Du vælger nemlig selv, hvor længe du er kunde hos os.

Vi tilbyder depotrum i tre størrelser, som passer til forskellige behov.

Vores priser på depotrum i Børkop

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19