pulterkammer

Vores afdeling i Horsens er klar til at passe på dine ting. Vores Depot er opvarmet og fugtigheds kontrolleret så du kan trygt opbevare dine sager hos os. Herudover er bygningen sikret med Alarm, Videoovervågning, adgangskontrol mv. Har du spørgsmål så kontakt os på mail, telefon eller chat. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Depotrum Horsens – Se vores lave priser!

Se vores laver priser på pulterkammer i Horsens her:

Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned

Her får du sikker og fleksibel opbevaring Horsens

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at opmagasinere sine ejendele i kortere og længere perioder, og de fleste vil opleve dette behov før eller siden. Flytning, udlandsophold, skilsmisse og en lang række andre omstændigheder, som de fleste af os vil opleve igennem livet, kan alle føre til, at man har behov for opbevaring. Her står Depothuset til din rådighed, hvis du har brug for opbevaring i Horsens og andre steder i Jylland. Her finder du altid en afdeling af Depothuset, hvor du kan opbevare de ejendele, som du ikke har plads til i hjemmet. Her får du en fleksibel løsning, så du stadig har adgang til dine ejendele, som opbevares under sikre forhold.

Kontakt os hvis du har brug for depotrum Horsens

Med Depothuset får du en fleksibel løsning. Her er der ikke sparret på noget, når det kommer til sikkerheden, så du kan være ganske tryg ved at opbevare dine ejendele hos Depothuset. Vi har gjort opbevaring nemt. Hos os finder du ikke lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer, som gør opbevaring til en dyr fornøjelse. Her vælger du blot imellem 3 forskellige størrelser: lille, mellem eller stort alt efter hvor meget plads, du har behov for. Vi opererer ovenikøbet med nogle af markedets billigste priser, så kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for sikker, billig og fleksibel opbevaring af dine ejendele.

Fleksibel og sikker opbevaring af møbler Horsens

Hos Depothuset får du en løsning, som både er sikker og fleksibel. Vi værner om dine ejendeles sikkerhed, og gør meget for at sikre vores depotrum imod tyveri. Du får dine egen adgangskode, som giver adgang til dit depotrum, som i øvrigt er overvåget 24 timer i døgnet. Denne adgangskode giver adgang til dit depotrum i tidsrummet 06-22 alle dage. Hermed får du en yderst fleksibel løsning, som vores mange kunder allerede nyder godt af. Mange håndværkere gør brug af vores løsninger for opbevaring, og her gør fleksibiliteten det muligt, at hente værktøj om morgen, og senere levere det tilbage ved fyraften. Denne løsning anvendes også af mange nybagte husejere, som måske ikke er kommet helt på renoveringen. Med din yderst fleksible adgang til dine ejendel kan du også overstå flytninger på en enkelt dag.

Vælg Depothuset for et sikkert og billigt lagerhotel

Depothuset tilbyder fleksibel, sikker og billig  box opbevaring over hele Jylland. Her finder du lagerrum, som altid er opvarmede og sikrede imod fugt. Vi behandler dine ejendele, som var de vores egne, og vores lagerhoteller er naturligvis overvåget døgnet rundt, og udstyret med professionel tyverisikring. Vi værner om forholdet til vores kunder, og vi forstår udmærket, at mange mennesker har behov for fleksible løsninger, som passer til deres liv og hverdag. Dette kommer til udtryk ved vores kundeservice, hvor du har adgang til personlig betjening døgnet rundt. Kombineret med din nemme adgang til depotrummet gør, at Depothuset er den oplagte løsning for alle, som har behov for ekstra plads i Jylland. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller se mere på vores hjemmeside, hvor du finder adresser og kontaktinformationer på vores forskellige afdelinger.