Depotrum i Vejle

I vores afdeling i vejle, tilbyder vi kvalitets depotrum til billige priser.
Vores afdelinger er opvarmet, sikret med alarm, videoovervågning og adgangskontrol.
Vores afdeling i vejle er placeret ud til hovedvejen i Vinding. Vi garantere sikre depotrum af høj kvalitet. Lige klar til at flytte ind i.

Du kan læse af indendørs, der er vogne, palleløftere, mv. til rådighed. Nemt og hurtigt. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores afdeling i vejle. Vi åbner fredag den 8/12-2017
Men du kan allerede nu reservere dit depotrum.

Billig depotrum hos Depothuset – faste lave månedlige priser, ingen depositum og ingen binding!

Opbevaring Vejle – plads til meget mere end du tror

Hos Depothuset tilbyder vi kvalitets depotrum til billige priser. Hos os er sikkerheden i top, og du kan med ro i maven og tryghed i sindet lade dine ting opbevare hos os. Videoovervågning, alarmsystem, opvarmning og adgangskontrol er blot nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, som gør, at vi godt tør love, at dine ejendele er i sikre hænder hos os.
Vi stiller samtidigt altid vogne og palleløftere til rådighed, så du både nemt og sikkert (indendørs) kan fragte dine ting frem og tilbage fra dit opbevaringsrum. Hos Depothuset har vi samtidigt en klar ambition om at være din fortrukne partner, når det kommer til opbevaring.

Depotrum Vejle – enkel og overskuelig opbevaring

Hos Depothuset tilbyder vi kun depotrum, som er sikret, tørret og opvarmet. Dette gør, at du som kunde altid kan føle dig helt trygt, når du indleverer dine ting til opbevaring hos os. Samtidigt har vi 24-timers overvågning af depotet og personlig betjening via telefon 24 timer i døgnet alle ugens syv dage.
Derudover er alle vores depotrum udstyret med kodelås fremfor nøgle. Dette gør, at som kunde aldrig skal gå rundt med bekymringer, om din nøgle en dag bliver stjålet, eller du pludselig ikke kan finde den. Med en kodelås er det kun dig, og de personer du vælger at dele din kode med, som kan komme ind i dit opbevaringsrum. Med din kode har du adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage i tidsrummet kl. 6.00 – 22.00.
Hos Depothuset tilbyder depotrum i følgende størrelser: 3 m2 (9 m2), 6 m2 (18 m2) og 9 m2 (27 m2). Vi tilbyder samtidigt nogle af markedets billigste priser, og har samtidigt hverken depositum eller bindingsperiode. Desuden gør vi altid vores allerbedste for, at det bliver så enkelt og overskueligt som overhovedet muligt for dig at opbevare dine ting og ejendele hos os.

Møbelopbevaring i Vejle – en billig, nem og sikker løsning

Med en placering i Vejle ud til hovedvejen i Vinding, er vi hos Depothuset altid klar til at hjælpe dig, hvis du en dag står og mangler opbevaringsplads til dine ting og ejendele. Dette kunne eks. være i forbindelse med flytning, renovering af dit hjem eller et udenlandsophold, hvor man pludselig kan stå med akut pladsmangel. Måske kan det også være, at du har brug for lidt ekstra plads for at få dagligdagen til at flyde lidt lettere. Uanset hvad er vi hos Depothuset altid klar til at passe på dine ting. For os er det vigtigt, at opbevaring ikke behøver at blive en dyr fornøjelse for kunden. I denne forbindelse er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon ( 55 55 19 19) eller mail (info@deporthuset.dk) for at høre, hvad vi kan tilbyde dig mht. opbevaringsmuligheder.
Vi har også en kontaktformular her på vores hjemmeside, som du altid kan udfylde, og vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt. Med sikkerhed og tryghed for øje tilbyder vi fleksible løsninger, hvor du har adgang til dit rum 16 timer i døgnet. Med opbevaringsrum i forskellige størrelser har vi samtidigt en løsning til langt de fleste behov og ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig og finde lige præcis den løsning, som passer perfekt til lige netop dig.