Lej et sikkert opbevaringsrum i Haderslev

Skal du flytte, renovere eller har du bare brug for midlertidig plads til at opbevare dine ejendele? Uanset din situation, har vi den plads, som du står og mangler. Hos Depothuset er vi klar til at hjælpe dig med en sikker og billig opbevaringsløsning.

Hvis du bor i Haderslev eller omegn, kan du leje et depotrum til en fast, billig pris hos os. Vi har sikkerheden i top, så du kan opbevare dine flyttekasser, møbler og lignende ejendele med ro i maven i vores depothus i Haderslev. Alle vores depoter har alarmsystemer, videoovervågning og adgangskontrol, ligesom at alle vores opbevaringsrum er opvarmet, så vi kan beskytte dine ting mod fugt og temperaturskader.

Når du afleverer dine ejendele ved vores depot i Haderslev, stiller vi palleløftere og vogne til rådighed, så du kan fragte alt fra bilen til opbevaringsrummet uden besvær. Vi har åbent alle ugens dage fra 06.00 til 22.00, hvilket giver dig mulighed for at hente og aflevere dine ejendele, når det passer dig.

Hvad koster et depotrum i Haderslev?

Hos Depothuset tilbyder vi depotrum til nogle af Danmarks laveste priser. Vi mener nemlig, at det bør være fleksibelt, nemt og billigt at opbevare ejendele, når du skal bruge et midlertidigt opbevaringsrum, eller hvis du skal bruge ekstra plads.

 

Når du vælger at opmagasinere hos Depothuset i Haderslev, behøver du ikke lægge et depositum. Vi har ingen skjulte gebyrer og ingen bindingsperiode på vores opbevaringsrum, så du skal aldrig betale mere end nødvendigt.

Vi tilbyder depotrum i tre forskellige størrelser, så vi kan imødekomme de flestes behov. Du kan få en oversigt over størrelserne og deres priser her:

Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned

Ønsker du et depot eller lagerhotel i Haderslev?

Det bør ikke koste det hvide ud af øjnene at få opbevaret dine ejendele, så hvis nogle af markedets billigste priser lyder som noget for dig, er Depothuset i Haderslev det rigtige valg. Vi opfylder de fleste af dine opbevaringsbehov og -ønsker med vores grundige sikkerhed og fleksible åbningstider.

Hvis du er interesseret i opbevaring ved vores afdeling i Haderslev, kan du udfylde vores kontaktformular her. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@depothuset.dk eller ringe til tlf. 55 55 19 19, hvis du har nogle spørgsmål til vores opbevaringsrum.