Sikker og fleksibel opbevaring i Børkop

Skal du til at flytte i din første lejlighed og mangler plads? Eller skal I renovere huset, men mangler opbevaringsmuligheder til jeres møbler? Uanset dit behov så har du mulighed for at leje et billigt depotrum i Børkop hos Depothuset. Vi har opbevaringsrum i tre forskellige størrelser, så du kan vælge det rum, som passer bedst til dig og dit budget.

Hos Depothuset har vi åbent fra 06.00 til 22.00 alle ugens dage. Med vores fleksible åbningstider kan du snildt hente småting, flyttekasser og andre ejendele, når det passer dig. Alle vores depothuse har adskillige sikkerhedsforanstaltninger, så det er ekstra trygt for dig at opbevare dine ting hos os. Vi har videoovervågning og mulighed for personlig betjening hele døgnet rundt. Derudover har vi også alarmer og giver hver kunde deres egen adgangskode til kodelåsen på deres opbevaringsrum.

Når du afleverer dine ejendele i vores depot i Børkop, sørger vi for, at rummet er indflytningsklart. Vi giver desuden adgang ti,l at du kan låne vores sækkevogne og palleløftere. Dermed kan du nemt og ubesværet fragte møbler og flyttekasser til opbevaringsrummet.

Kontakt Depothuset for opbevaringsrum i Børkop.

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at opbevare dine ejendele og diverse møbler. Hos Depothuset kan du regne med depotrum til faste, billige priser uden ekstra gebyrer. Hvis du er interesseret i at opmagasinere dine ting ved vores afdeling i Børkop, kan du enten udfylde vores kontaktformular eller kontakte os personligt på vores mail info@depothuset.dk eller ringe til tlf. 55 55 19 19. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!