Depotrum i Aarhus

Få opbevaret dine ejendele i Depothusets billige og sikre depotrum. Vi har depotrum lidt nord for Aarhus i Egå samt i Horsens. Det er nemt at tilgå vores depotrum, idet du får egen privat adgangskode og lås, så du altid kan komme og hente og aflevere ting i depotrummet.

Bestil et depotrum her

Fordele ved vores depotrum

Der er mange fordele ved at bruget Depothuset til opbevaring af sine ejendele. Her kan du se hvorfor:

  • 24-timers overvågning af depotet
  • Århus’ og Horsens billigste priser
  • Opvarmet og tørt depot
  • Ingen depositum og bindingsperiode
  • Personlig betjening 24/7 via telefon
  • Adgang alle ugens 7 dage fra 6-22 med egen adgangskode

Opbevar dine ekstra ejendele i vores depotrum

Har du brug for ekstra plads til opbevaring af dine ejendele, så har vi løsningen, uanset om det er et par enkelte flyttekasser eller en hel lejlighed, du skal have opbevaret. Vi har pladsen til det hele i vores forskellige depotrum. Vi har depotrum i størrelserne 3, 6 og 9 m2 til Aarhus’ og Horsens billigste priser.

Hør mere om vores depotrum i Horsens og Aarhus via telefon 55 55 19 19.

Depotrum i Aarhus

De fleste oplever, på et eller andet tidpunkt igennem livet, at have behov for opbevaring af ejendele. Som ung flytter man måske imellem fremlejede værelse, hvor lejeperioden kan være ned til få måneder. Her oplever mange stor variation i størrelsen på de lejede værelser, hvilket gør det svært at planlægge, hvilke møbler og andre genstande man bør anskaffe. Senere vil mange gerne stifte familie, hvilket typisk betyder flytning til en større bolig og anskaffelsen af flere fysiske ejendele. Der er mange grunde til, at man får behov for ekstra opbevaringsplads, og vi blander os naturligvis ikke i dine grunde. Hos depothuset i Aarhus er vores mission, at det skal være så nemt, fleksibelt og trygt at leje et depotrum. Derfor har vi nogle af landets billigste priser på vores depotrum, som er placeret over hele Jylland, hvor vi naturligvis også er placeret i den jyske hovedstad, hvor du trygt kan opmagasinere dine ejendele i vores depothus i Egå. Vores depot er opvarmet, og vi sørger for at kontrollere fugtigheden, så du er sikker på at dine opmagasinerede genstande holdes tørre, og dine ting ikke ødelægges af fugt eller frost. Der er 24-timers overvågning af depotet, og du kan være sikker på, at dine ejendele aldrig efterlades uden opsyn.

Priser på depotrum i Aarhus

Hos depothuset vil vi gerne gøre det så nemt, og billigt, som muligt, at opbevare sine ejendele hos os. Derfor opererer vi med 3 forskellige størrelser, så du kan få et depotrum, uanset om du har behov for et lille, et mellem eller et stort depotrum. Vi har ingen skjulte gebyrer, oprettelsesgebyr eller bindingsperiode. Du betaler kun lejen for det valgte depotrum, og kun så længe du har behov for dette rum. Som sagt ved vi, at der kan være mange grunde til, at man har behov for opbevaring. Vi kan kontaktes 24 timer i døgnet via telefon, og vores depotrum er åbne fra klokken 6 om morgenen til klokken 22 om aftenen. På denne måde kan du afslutte en flytning samme dag, og du har nem adgang til genstande, som findes i dit depotrum. Mange anvender depotrummet til opbevaring af værktøj, som måske skal bruges i forbindelse med arbejde eller flytning. Med vores lange åbningstider kan du hente værktøjet om morgenen, anvende det i løbet af dagen, og aflevere det igen om aftenen. Du får en personlig adgangskode til dit depotrum, så du selv kan låse dig ind og ud i vores åbningstid.

Lille

3m2 - 9m3
375 kr. pr. måned

Mellem

6m2 - 18m3
750 kr. pr. måned

Stor

9m2 - 27m3
1125 kr. pr. måned

Dine ejendeles sikkerhed er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at opbevare dine ejendele i depothuset, og du kan være sikker på, at vi passer på dine ting. Vores depotrum er opvarmede og tørre, og vi sørger for at kontrollere fugten i huset, så dine ting er i sikkerhed for frost,-eller fugtskader. Vi overvåger depotet 24 timer i døgnet, og alle rum har en personlig adgangskode, som kun du kender.

Book et depotrum i Aarhus i dag

På vores hjemmeside kan du bestille et depotrum i forskellige størrelser. Her finder du også vores kontaktinformationer, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Hvor ligger jeres depotrum i Aarhus?

Vores depotrum er placeret i Egå kun 10 km. fra centrum af Aarhus.