Box Aarhus

Vores afdeling i Horsens er klar til at passe på dine ting. Vores Depot er opvarmet og fugtigheds kontrolleret så du kan trygt opbevare dine sager hos os. Herudover er bygningen sikret med Alarm, Videoovervågning, adgangskontrol mv. Har du spørgsmål så kontakt os på mail, telefon eller chat.
Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Her får du sikker og fleksibel opbevaring i Horsens

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at opmagasinere sine ejendele i kortere og længere perioder, og de fleste vil opleve dette behov før eller siden. Flytning, udlandsophold, skilsmisse og en lang række andre omstændigheder, som de fleste af os vil opleve igennem livet, kan alle føre til, at man har behov for opbevaring. Her står Depothuset til din rådighed, hvis du har brug for opbevaring i Horsens og andre steder i Jylland. Her finder du altid en afdeling af Depothuset, hvor du kan opbevare de ejendele, som du ikke har plads til i hjemmet. Her får du en fleksibel løsning, så du stadig har adgang til dine ejendele, som opbevares under sikre forhold.

Simpelt og prisvenligt

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Bestil depotrum
Ingen bindingsperiode

I tvivl om, hvor meget plads I har brug for?

Det kan være svært at vurdere, hvor meget ens ejendele fylder. Her er en oversigt over vores 3 rumstørrelser og hvad de ca. kan indeholde:
Lille
3 m2 / 9 m3
Vores mindste depotrum har plads til omkring 50 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til hvad man har af ting på et værelse på 20 kvm.
Mellem
6 m2 / 18 m3
Depotrummet i mellemstørrelsen kan rumme ca. 100 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til indholdet af en mindre lejlighed på mellem 40-50 kvm.
Stor
9 m2 / 27 m3
Det største depotrum har plads til hele 150 flyttekasser. Her har du altså masser af plads til hvad der svarer til mængden af ejendele i en lejlighed på 70-80 kvm.

Få plads til mere med et depotrum

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19