Bestil depotrum

Udfyld nedenstående for at bestille et depotrum

Du modtager en bekræftelse på e-mail, straks efter bestilling.
Vælg ønsket indflytningsdato - du kan flytte ind med det samme.

Dine informationer

Bestilling

Lille
3 m2 / 9 m3
375,-
pr. måned
Vores mindste depotrum har plads til omkring 50 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til hvad man har af ting på et værelse på 20 kvm.
Mellem
6 m2 / 18 m3
750,-
pr. måned
Depotrummet i mellemstørrelsen kan rumme ca. 100 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til indholdet af en mindre lejlighed på mellem 40-50 kvm.
Stor
9 m2 / 27 m3
1.125,-
pr. måned
Det største depotrum har plads til hele 150 flyttekasser. Her har du altså masser af plads til hvad der svarer til mængden af ejendele i en lejlighed på 70-80 kvm.

Mød vores tilfredse kunder

Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.
Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.
Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.
Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.
Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

Har du spørgsmål?

Ring til os
55 55 19 19